نابودی فقر و پیدایش ثروت با چند نکته کلیدی

دورانی که هنوز آشنایی با کسب و کار حوزه حبوبات نداشتم، در فقری فرو رفته بودم که جدایی از آن به دست هرکسی امکان پذیر نبود؛ اما اکنون من آرام آرام در حال تبدیل شدن به شخصی هستم که مدت ها پیش باید میشدم. حبوبات حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارد که سرشار از پروتئین […]

دورانی که هنوز آشنایی با کسب و کار حوزه حبوبات نداشتم، در فقری فرو رفته بودم که جدایی از آن به دست هرکسی امکان پذیر نبود؛ اما اکنون من آرام آرام در حال تبدیل شدن به شخصی هستم که مدت ها پیش باید میشدم.

حبوبات

حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارد که سرشار از پروتئین است، یکی دیگر از منابع تأمین پروتئین برای بدن گوشت است که برخی از افراد قدرت خرید آن را ندارند، بدن نیز برای ادامه فعالیت و حفظ سلامتی به پروتئین نیاز دارد، به همین دلیل مصرف حبوبات جایگزین خوبی برای گوشت و تأمین پروتئین است.تحقیقات نشان داده افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته حبوبات خصوصاً نخود و لوبیا مصرف کنند، احتمال ابتلاء به سرطان روده بزرگ، پروستات، بروز بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع دو در آنها کمتر می‌شود.همه افراد جهان در وعده‌های غذایی خود از حبوبات استفاده می‌کنند، حتی افرادی که اضافه وزن دارند، مصرف حبوبات به آنها توصیه می‌شود و جز مهم‌ترین برنامه‌های غذایی است.

حبوبات لپه

حبوبات لپه یا split pea یکی از انواع حبوبات است که از خانواده عدس و نخود جای دارد. لپه یک گیاه دولپه‌ای است و ارزش غذایی بالایی دارد. لپه دانه‌‌های جدا شده، پوست کنده و خشک شده حبوبات است و به سه رنگ لپه زرد، لپه قرمز و لپه سبز دیده می‌شود. لپه سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها است و به همین دلیل خواص و فواید بسیار فراوانی دارد. لپه از مواد اصلی در تهیه قیمه است و در غذاهای دیگری مانند دلمه نیز کاربرد دارد. لپه ارزش غذایی بالایی دارد. لپه سرشار از کربوهیدرات‌ها، قند، فیبر رژیمی، چربی، پروتئین، ویتامین‌ها مانند ویتامین B1 (تیامین)، ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، نیاسین، ویتامین B5 (پانتوتنیک اسید) ، ویتامین B6، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، کولین، مواد معدنی مانند  فسفر، کلسیم آهن، منگنز، پتاسیم و منیزیم است. خواص لپه فراوان است و از جمله خواص لپه می‌توان به مواردی مانند کنترل فشار خون، کنترل قند خون، تنظیم سطح کلسترول خون، کاهش وزن، رفع و درمان کم خونی، کمک به رشد، رفع و درمان پوکی استخوان، افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان، کاهش حساسیت سولفوریک، حفظ سلامت قلب و بهبود هضم اشاره کرد.

حبوبات آبگوشت

در هنگام مصرف حبوبات آبگوشت باید از همه نوع آن اعم از؛ عدس و لوبیا و نخود استفاده کنید تا بتوانید که کمبود پروتئین را در بدن با این حبوبات جبران کنید، علاوه بر پروتئین، حبوبات حاوی آمینو اسید نیز می‌باشند و خواص درمانی بسیاری برای سلامتی دارد که با هم بررسی خواهیم کرد.در میان تمام حبوبات، لوبیا از اهمیت بالایی برخوردار است، البته هر کدام از حبوبات خاصیت خود را دارند، ولی لوبیا سرشار از فیبر و آمینو اسید و پروتئین است و مواد معدنی آن از بقیه بیش‌تر است و یکی از امتیازات آن این است که در میان سایر حبوبات راحت تر هضم می‌شود.حبوبات همانطور که خود می‌دانید نفخ آور است و ممکن است که برای دستگاه گوارشی شما کمی مشکل ایجاد کنند، برای رفع آن حبوبات را باید از شب قبل خیس کنید و در هنگام پختن نیز زمان زیادی را اجازه دهید بر روی شعله‌ی ملایم پخته شود.

Share