مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گیلان؛

مهمترین دلیل ضعف برق در نواحی روستایی سرقت سیم‌های شبکه‌های فشار ضعیف است

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان با حضور در برنامه زنده رادیویی و تلویزیونی «دریچه» ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه برق در سطح استان به سوالات و درخواست‌های بینندگان وشنوندگان برنامه پاسخ داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، محمد تقی مهدیزاده، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در برنامه تلویزیونی دریچه بیان کرد: این شرکت با بیش از ۳۰ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف و فشار متوسط افتخار خدمت‌رسانی به بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک برق در استان را دارد.

وی تاکید کرد: برق در عصر حاضر، در زندگی فردی و اجتماعی شهروندان وآحاد جامعه یک نقش حیاتی و بسیار مهم و حساس را دارا است و این انرژی شرط اصلی پیشرفت و تحول در فناوری نوین جوامع بشری می‌باشد، لذا رسالت و وظیفه‌ای که بر عهده اینجانب و همکارانم در شرکت توزیع نیروی برق گذاشته شده، بسیار مهم و اثربخش است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان ضمن اشاره به خاموشی‌های حادث شده بعلت بارش برف شدید در شهرستانهای تالش و آستارا گفت: خوشبختانه تمامی خاموشی‌های مربوط به بارش سنگین برف در شهرستان‌های فوق در اسرع وقت به همت اکیپ‌های عملیاتی اینشرکت در روز نخست بحران برطرف گردید و تنها مواردی که بعلت انسداد معابر و راه‌های مواصلاتی غیر قابل دسترس بودند به ساعات اولیه روز بعد موکول شد.

مهدیزاده در حوزه چالش‌های موجود صنعت برق استان خاطرنشان کرد: متاسفانه شرایط آب و هوایی استان شامل رطوبت بالا و بحران‌های جوی نظیر بارش‌های برف سنگین و طوفان‌های فصلی، موجب فرسودگی شبکه‌های برق در گیلان می‌شود و سرقت‌های روز افزون سیم‌های شبکه‌های توزیع برق در سراسر استان این چالش رو دوچندان می‌نماید.

وی تاکید کرد: تامین این سرقتی‌ها به لحاظ اقتصادی و اجرایی بسیار سخت است که با دشواری آن را پیش میبریم و مهمترین دلیل ضعف برق در نواحی روستایی استان همان مقوله سرقت سیم‌های شبکه‌های فشار ضعیف می‌باشد.

رئیس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در ادامه افزود: شبکه‌های فشار ضعیف در حوزه استان گیلان بعد از تهران بزرگ طولانی‌ترین شبکه فشار ضعیف با حدود بیست هزار کیلومتر است و علت آن جغرافیای استان و پراکندگی می‌باشد.

مهدیزاده تصریح کرد: این شرکت اقداماتی را در راستای افزایش پایداری شبکه و استمرار آن بعمل آورده است که از آن جمله می‌توان به اجرای منظم و صحیح طرح تاب آوری بر روی خطوط فشار متوسط و جایگزینی شبکه‌های سیمی فرسوده سیمی با کابل خودنگهدار اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان مزایای شبکه با کابل خودنگهدار را ارتقاء مبلمان شهری، جلوگیری از استفاده برق‌های غیر مجاز و عدم امکان سرقت انرژی از شبکه، کمک به محیط زیست و اکوسیستم و همچنین پایداری شبکه در بحران‌های احتمالی دانست.

وی در ادامه به سامانه «برق من» اشاره و بیان کرد: مشترکان برق با نصب اپلیکیشن برق من و ورود به این سامانه می‌توانند علاوه بر امکان پرداخت آنلاین صورتحساب از تمامی خدمات شرکت توزیع نیروی برق گیلان بدون نیاز به مراجعه حضوری به ادارات و امورهای توزیع برق بصورت غیرحضوری بهره‌مند شوند.

محمد تقی مهدیزاده در انت‌ها آلودگی محیط زیست را از جمله تبعات مصرف منابع انرژی تجدید ناپذیر عنوان کرد و افزود: در حال حاضر استفاده منابع انرژی تجدید ناپذیر یا به اصطلاح سوخت‌های فسیلی، اجتناب ناپذیر است؛ به همین دلیل هر مقدار که در مصرف این گونه سوخت‌ها صرفه‌جویی شود، آلودگی‌های ناشی از تولید و مصرف این سوخت‌ها نیز کمتر خواهد بود.

وی بهینه‌سازی مصرف را کلیدی‌ترین راهکار برای مدیریت منابع انرژی دانست و تصریح کرد: بهینه‌سازی مصرف به این معنی نیست که مصرف خود را کاهش دهیم؛ بلکه به هر میزانی که استفاده ما از انرژی به استانداردهای روز نزدیک‌تر باشد، مصرف بهینه‌ای خواهیم داشت و هزینه کمتری نیز پرداخت خواهیم کرد.

Share