انواع شیرین کننده‌های طبیعی و مصنوعی | معرفی ۸ شیرین کننده برتر شیمی سنتر

شیرین کننده‌های طبیعی مانند شکر، عسل و تمر برای سلامتی بدن مفیدتر هستند. با این حال، شیرین کننده‌های مصنوعی نیز در بسیاری از محصولات غذایی به کار می‌روند.

شیرین کننده‌ها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم می‌شوند.

شیرین کننده‌های طبیعی:

  1. شکر: شکر از نظر شیمیایی یک کربوهیدرات است که در طبیعت در میوه‌ها و سایر منابع موجود است. شکر از نظر تنظیم قند خون، مصرف آن را با دقت باید انجام داد.
  2. عسل: عسل از گل ها تولید می‌شود و در کنار اینکه شیرین کننده‌ای طبیعی است، خواص آن درمانی و آنتی‌باکتریالی نیز دارد.
  3. استویا: استویا از برگ یک گیاه جنوب آمریکایی تولید می‌شود و دارای خواص ضد قند، ضد التهابی و ضد اکسیداسیونی می‌باشد.
  4. تمر: تمر میوه‌ای شیرین و خوشمزه است که به عنوان یکی از منابع غذایی اصیل در مناطق گرمسیری شناخته می‌شود.

انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی

شیرین کننده‌های مصنوعی:

  1. ساکارین: ساکارین شیرین کننده مصنوعی است که اولین بار در سال ۱۸۷۸ معرفی شد. این شیرین کننده برای مصارف خانگی تولید نمی‌شود، بلکه در صنعت غذایی به عنوان شیرین کننده استفاده می‌شود.
  2. آسپارتام: آسپارتام نوعی شیرین کننده مصنوعی است که از ترکیب دو اسید آمینه به نام‌های فنیل آلانین و آسپارتیک تشکیل شده است. این شیرین کننده بسیار شیرین است و می‌تواند به عنوان جایگزین شکر در بسیاری از محصولات غذایی استفاده شود.
  3. سوربیتول: سوربیتول یک نوع الکل قندی مصنوعی است که برای شیرین کردن محصولات غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  1. استیویا: استیویا شیرین کننده مصنوعی است که از گیاه استویا به دست می‌آید. این شیرین کننده مانند استویای طبیعی، شیرینی بالایی دارد و برای کسانی که از شیرینی مصنوعی استفاده می‌کنند می‌تواند جایگزین مناسبی باشد.
  2. ساکاروز: ساکاروز یا شکر خالص، شیرین کننده‌ای مصنوعی است که از تجزیه یا پالایش قند یا چغندر قند به دست می‌آید. این شیرین کننده برای تولید بسیاری از محصولات غذایی از جمله شیرینی، نوشابه، انواع شیرینی‌های کودک و … استفاده می‌شود.
  3. لاکتوز: لاکتوز یک شیرین کننده مصنوعی است که به صورت گلوله‌ای در دسترس است و برای شیرین کردن انواع محصولات از جمله دارو، محصولات شیری، خمیردندان، غذاهای آماده و … استفاده می‌شود.

در کل، شیرین کننده‌های طبیعی مانند شکر، عسل و تمر برای سلامتی بدن مفیدتر هستند. با این حال، شیرین کننده‌های مصنوعی نیز در بسیاری از محصولات غذایی به کار می‌روند و به دلیل شیرینی بیشتر، کمترین میزان مصرف آنها باید مدنظر قرار گیرد. بهترین راهکار برای استفاده از شیرین کننده‌ها، مصرف معقول آنها و استفاده از شیرین کننده‌های طبیعی به جای شیرین کننده‌های مصنوعی است.

بهترین شیرین کننده های مصنوعی و طبیعی

خرید شیرین کننده از شیمی سنتر

در صورتی که به دنبال یک شیرین کننده مصنوعی با کیفیت و قابل اطمینان هستید، ما به شما پیشنهاد می‌دهیم که به محصولات ما نگاهی بیندازید. شیرین کننده‌های ما برای استفاده در بسیاری از محصولات غذایی، نوشیدنی‌ها و داروهایی که شیرین شدن آنها الزامی است، مناسب هستند.

مزیت خرید شیرین کننده از شرکت شیمی سنتر، داشتن انواعی از شیرین کننده‌های با کیفیت بالا با مزایای متعدد است. از جمله، شیرین کننده‌های ما به طور مستقیم از منابع خاصی تولید می‌شوند و توانایی تأمین نیاز مصرف کنندگان را دارند. همچنین، ما به شما تضمین می‌کنیم که محصولات ما دارای استانداردهای بهداشتی و کیفیتی مرتفعی هستند.

بنابراین، اگر به دنبال یک شیرین کننده با کیفیت برای استفاده در محصولات خود هستید، شما می‌توانید به شرکت شیمی سنتر مراجعه کرده و محصولات ما را برای خرید در نظر بگیرید. بهترین شیرین کننده را با کیفیت عالی برای شما تأمین می‌کنیم.

Share