طرز تهیه معجون شیر و کره بادام زمینی

بدن ما مکانیسم شگفت انگیزی دارد. این مکانیسم حتی در هنگام خواب نیز به کار خود ادامه می‌دهد. بین شام و صبحانه حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت فاصله است. در این مدت، بدن بیشتر مواد مغذی را مصرف می‌کند. اگر صبحانه مصرف نشود، مغز انرژی کافی ندارد و این امر منجر به مشکلاتی مانند خستگی، سردرد، عدم توجه و ادراک می‌شود. معجون شیر و کره بادام زمینی یکی از بهترین پیشنهاد‌ها برای صبحانه یا سایر میان وعده­ها می‌باشد.

بدن ما مکانیسم شگفت انگیزی دارد. این مکانیسم حتی در هنگام خواب نیز به کار خود ادامه می‌دهد. بین شام و صبحانه حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت فاصله است. در این مدت، بدن بیشتر مواد مغذی را مصرف می‌کند. اگر صبحانه مصرف نشود، مغز انرژی کافی ندارد و این امر منجر به مشکلاتی مانند خستگی، سردرد، عدم توجه و ادراک می‌شود. معجون شیر و کره بادام زمینی یکی از بهترین پیشنهاد‌ها برای صبحانه یا سایر میان وعده­ها می‌باشد.

انواع معجون شیر و کره بادام زمینی

این نوع کره بیشتر در وعده غذایی صبحانه که مهم ترین وعده نیز محسوب می شود، استفاده می گردد. با این حال از مشتریان زیادی برخوردار می باشد و قیمت مناسبی نیز دارد. برای خرید کره بادام زمینی آستانه می توانید به سایت برادران حسینی مراجع کنید.

معجون شیر و کره بادام زمینی یک ترکیب بسیار خوشمزه می‌باشد که غالبا افراد با یک لیوان از آن سیر نمی‌شوند. انواع و اقسام معجون‌ها را می‌توان با شیر و کره بادام زمینی تهیه کرد که در ادامه به بررسی محبوب‌ترین دستورالعمل‌ها می‌پردازیم.

دستور تهیه اسموتی کره بادام زمینی با موز

مواد لازم:

  • ۲ فنجان شیر
  • ۱ موز (اگر رسیده باشد خوشمزه‌تر است)
  • ۵ قاشق چای‌خوری کره بادام زمینی
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری دارچین
  • ۱ قاشق چای‌خوری عسل (در صورت تمایل)

ابتدا موز را به چند تکه برش دهید و در مخلوط کن بریزید. سپس کره بادام زمینی، عسل و ۱ فنجان شیر را اضافه کنید. وقتی مواد به خوبی له شدند، باقی مانده شیر و دارچین را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مخلوط یکدست شد، می‌توانید آن را در لیوان ریخته و سرو نمایید.

اسموتی کره بادام زمینی با موز

معجون بادام زمینی با بستنی

مواد لازم:

  • کره بادام زمینی: ۱ قاشق (اندازه قاشق باید متناسب با لیوان باشد)
  • شیر پرچرب: نصف لیوان
  • بستنی وانیلی: نصف لیوان
  • موز: ۱ عدد
  • جوز هندی: به اندازه‌ی نوک یک قاشق غذاخوری
  • شربت شکلات یا قهوه: به مقدار دلخواه

در ابتدا یک لیوان را برای مدتی در یخچال بگذارید. سپس تمام مواد فوق (به جز جوز هندی) را در مخلوط کن بریزید تا مخلوط غلیظی به دست آید. سپس لیوان یخ شده را بیرون بیاورید و مقداری سس شکلات بر دیواره‌های آن بریزید. سپس مخلوط را در لیوان بریزید. اگر دوست داشتید مقداری هم جوز هندی بر آن بپاشید.

نکات

  • از کره بادام زمینی طبیعی استفاده کنید.
  • استفاده از میوه­های یخ زده را در اولویت قرار دهید تا اسموتی­تان قوام بیشتری داشته باشد.
  • موز را قبل از انجماد برش دهید. در ابتدا قطعات موز را با ظرف در فریزر بگذارید تا یخ بزنند و بعد اگر خواستید آن ها را در پلاستیک بریزید.
  • می‌توانید از هر شیری استفاده کنید. به طور کلی شیرهای پاستوریزه برای غالب افراد مزه‌ی مطلوب‌تری دارند.
  • اگر می‌خواهید اسموتی رقیق‌تر شود، می‌توانید کمی آب به شیر اضافه کنید. مخصوصا اگر هضم شیر برایتان دشوار است.
  • به جای شکر از شیرین کننده‌هایی مانند شهد آگاو، عسل، استویا، شربت افرا یا خرما استفاده کنید.

معجون بادام زمینی یک غذای کامل

۱ قاشق غذاخوری از این کره حدود ۹۴ کالری آزاد می­کند. کره بادام زمینی علیرغم کالری بالایی که دارد، فاقد گلوتن، وگان و کتو است. از همین رو در کنار شیر یک غذای کامل و مغذی محسوب می­شود.

معجون شیر و کره بادام زمینی یک غذای ایده آل و البته خوشمزه در رژیم غذایی افرادی می­باشد که به دنبال کاهش وزن هستند. استفاده از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی در معجون تا مدتی شما را سیر نگه می­دارد. البته فراموش نکنید که مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به افزایش وزن شود.

معجون کره بادام زمینی و شیر پس از تمرین

مصرف غذاهای پروتئین­دار پس از تمرین از اهمیت ویژه­ای برخوردار است. معجون شیر و کره بادام زمینی ترکیب مناسبی برای بعد از باشگاه می­باشد. همچنین بادام زمینی مقدار زیادی منیزیم و پتاسیم دارد که برای عملکرد عضلات ضروری هستند.

جمع بندی

به طور کلی معجون شیر و کره بادام زمینی یک خوراکی خوشمزه و مفید است که همه‌ی افراد به راحتی می‌توانند آن را در خانه تهیه و مصرف کنند. هم بادام زمینی و هم شیر خواص متعددی زیادی برای بدن دارند. اما پیش از مصرف باید مطمئن شوید که به بادام زمینی حساسیت ندارید و هضم شیر برایتان راحت است.

Share