فرماندار آستارا:

رسانه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد نقش محوری در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر دارند

فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: رسانه ها و سازمان های مردم نهاد نقش محوری در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر دارند و باید از این ظرفیت ها با برنامه ریزی استفاده شود.

اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، یونس رنجکش در سومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مرزی بندر آستارا افزود: یکی از رویکرد های مهم دولت تدبیر و امید در بخش مبارزه با مواد مخدر اجتماعی شدن این موضوع در جامعه است که این امر نیازمند فراگیری و فرهنگ سازی است که در این زمینه رسانه ها و سازمان های مردم نهاد در کنار شخصیت ها و افراد مرجع اجتماعی نقش مهم و تاثیر گذاری دارند.

مهمترین محور مبارزه با مواد مخدر انجام اقدامات پیشگیرانه است

فرماندار شهرستان آستارا اضافه کرد: مهمترین محور مبارزه با مواد مخدر انجام اقدامات پیشگیرانه است که در این میان خانواده ها از مهمترین عوامل هستند که می‌توانند با تبیین و آموزش مهارت های زندگی در درون خانواده موجب کاهش آسیب ها و افزایش اثرات مقابله شوند.

وی یادآور شد: اجرای برنامه‌های دقیق و بهره‌مندی از ظرفیت‌های اجتماعی با خلاقیت و نوآوری در برنامه ریزی موجب تقویت آمادگی های جامعه در اقدامات پیشگیرانه می‌شود که نباید از ظرفیت‌های موجود در جامعه غافل بود.

به گفته فرماندار آستارا، خطر اعتیاد و آسیب های ناشی از آن پشت در همه خانه‌ها نشسته است و نمی توانیم نسبت به سرنوشت فرزندان خود و همچنین افراد کل جامعه بی تفاوت باشیم و باید مسئولیت های اجتماعی آن را بپذیریم و اقدام کنیم.

وی اضافه اظهار کرد: آستارا شهرستان مرزی است که اقدامات مربوط به مبارزه با مواد مخدر از اهمیت ویژه ای برخوردار است چون در اینجا هم باید تلاش شود تا جامعه از تأثیرات منفی در این زمینه مصون بماندو هم این که با تبادلات قاچاق مواد مخدر نیز برخورد جدی شود.

فرماندار آستارا ادامه داد: توجه به تامین تجهیزات و امکانات کافی برای برخوردهای مقابله ای توسط دستگاه های مربوطه در کنار فراهم سازی امکانات مناسب تفریحی و ورزشی و فرهنگی برای تولید نشاط اجتماعی از مهم‌ترین نیازها است.

رنجکش با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: با توجه به نقش روز های نمادین برای پررنگ کردن تاثیرات اجتماعی پدیده های مختلف باید تلاش کنیم با برنامه ریزی های مناسب و جامع نظیر برپایی نمایشگاه ها، برگزاری جشنواره های فرهنگی ورزشی در کنار کارگاه های آموزشی فضای ذهنی جامعه را نسبت به پدیده شوم مواد مخدر حساس نماییم.

در ادامه این جلسه پس از ارائه گزارش از سوی مسئولان کمیته های مقابله، آموزش و درمان محمد رضا شاهکوئی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان نیز سخنانی در خصوص اهمیت اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر ارائه کرد.

وی اضافه کرد: سالانه درآمدهای بسیار از محل ترانزیت و قاچاق مواد مخدر درجهان نصیب قاچاقچیان می‌شود که به دلیل درآمدزایی بالای آن قدرت ریسک پذیری نیز در این تجارت بالا است.

شاهکوئی ادامه داد: باید تلاش کنیم با همگانی کردن آموزش های مهارتی و برنامه ریزی های فرهنگی اقدامات پیشگیرانه را افزایش دهیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان گفت: آستارا شهرستانی حائز اهمیت است که باید به طور جدی در زمینه اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فعال باشد.

در ادامه جلسه بازدیدی نیز توسط فرماندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان از محل گمرک آستارا انجام شد‌.

به گزارش دیارمیرزا، شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و نوار مرزی جمهوری آذربایجان واقع است.

Share