برای در امان ماندن از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت گرم نخورید

سهراب عاقبتی، دامپزشکی گیلان اعلام کرد: شهروندان برای در امان ماندن از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت گرم نخورند و قبل از مصرف آن را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مدیر کل دامپزشکی استان گیلان گفت: شهروندان برای در امان ماندن از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت گرم نخورند  و قبل از مصرف آن را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارند.

سهراب عاقبتی با بیان اینکه در  فصل گرما احتمال شیوع تب کریمه کنگو که بیماری واگیردار است بیشتر می شود افزود: این بیماری از نوعی کنه دامی به انسان منتقل می شود.

وی تصریح کرد: به دلیل کشتار دام ها در کشتارگاه های صنعتی تاکنون موردی از این بیماری در گیلان گزارش نشده است.

Share