چرا باید ورودی شهر رشت تاریک باشد؟ | توسعه منطقه آزاد انزلی برای رشد گیلان مفید خواهد بود
کوچکی نژاد با اشاره به اینکه ما با توجه به مشکلات اقتصادی موجود نمیتوانیم معجزه کنیم گفت: توسعه محدوده منطقه آزاد و الحاق بخش هایی از شهرستان رشت به این محدوده قطعا برای رشد و توسعه گیلان مفید خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سی و سومین جلسه شورای شهرستان رشت با حضور اعضای این شورا و همچنین با سه نماینده شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی عصر روز پنجشنبه ۲۴ آبان برگزار شد.
محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم شهرستان رشت و خمام ضمن قدردانی از منتخبین شوراهای شهر و بخش در زمینه بیان مطالبات مردم در سطح شهرستان گفت: همه ما مطالبهگر هستین و همچنین باید در مقام پاسخگویی نیز بر آییم.
وی افزود: همگی آمدهایم تا خدمتگزار مردم باشیم و اگر انسجام، همدلی و مودت بین تمامی مسوولین و منتخبین مردم باشد قطعا خواهیم توانست اقدامات مثبتی را برای شهرستان انجام دهیم.
احمدی سنگری بر ضرورت پیگیری اولویتها و معضلات اساسی شهرستان اشاره کرد و تصریح کرد: چند مشکل اصلی نظیر فاضلاب و پسماند را باید با پیگیری مجدانه حل کنیم.
نماینده رشت و خمام با بیان اینکه یکی از چالشهای اصلی مبحث پسماند است؛ تصریح کرد: در حال حاضر زبالهها در کنار روستاها دپو شده است و چهره زشتی به روستاها و طبیعت و جادهها داده که باید به صورت جدی این معضل را حل کنیم.
احمدی سنگری عنوان کرد: در خصوص دفن زباله شهرستان باید به سرعت پهنه جدید مشخص شود و همچنین باید بهسازی رودخانههای گوهر رود و زرجوب انجام شود.
وی به لزوم زیباسازی و نور ورودی شهر رشت اشاره کرد و گفت: چرا باید ورودی شهر رشت تاریک باشد و همچنان این مشکل حل نشده باشد؟
عضو مجمع نمایندگان گیلان در خصوص رهاسازی به موقع آب سد سفیدرود در فصل زراعی و زمانبندی آن تاکید کرد و افزود: نمایندگان مجلس و شوراها در بحث رهاسازی آب سفیدرود در زمان مقرر برای کشاورزی، جلساتی داشته باشند.
وی در پایان اظهارات خود به استمرار چنین جلساتی تا حصول نتیجه راهکارهای عملیاتی تاکید کرد.
با توجه به مشکلات اقتصادی موجود نمیتوانیم معجزه کنیم
جبار کوچکی نژاد در جلسه شورای شهرستان با اشاره به اینکه در دوران سخت کشور از لحاظ منابع هستیم، اظهار کرد: منابع بسیار اندک و درخواستها فراوان است، اگر ۵۰ درصد بودجه عمرانی تا پایان امسال تحقق یابد با توجه به مطالبات پیمانکاران این بودجه صرف آن مطالبات خواهد شد.
کوچکی نژاد با تاکید بر اینکه منابعی که دولت در بودجه دیده، پایدار نیست، افزود: بیش از هزار هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت که این رقم به تورم اضافه خواهد کرد. به طور مثال دلار برای کالاهای اساسی از ۲۸ هزار تومان به ۳۲ هزار تومان افزایش یافت که همین سبب گرانی کالاها خواهد شد، در حالی که حقوق کارکنان ۲۰ درصد افزایش دارد.
وی با اشاره به اینکه ما با توجه به مشکلات اقتصادی موجود نمیتوانیم معجزه کنیم گفت: توسعه محدوده منطقه آزاد و الحاق بخش هایی از شهرستان رشت به این محدوده قطعا برای رشد و توسعه گیلان مفید خواهد بود، ما همچنان پیگیر ارتقای خود منطقه آزاد انزلی هستیم و شهرستان های اطراف نیز از این امر بهره مند خواهند شد.
وی گفت: صندوق حمایت از برنج را باید تشکیل شود و با این پیشنهاد موافقت شد اما بانکها حمایت نمیکنند، با این کار پولها به صندوق ریخته میشود و از صندوق مشکلات کشاورزی حل خواهد شد.
وی در مورد آب شرب حسن رود به زیباکنار گفت: این مسیر را به صورت بیاو تی و با کمک بخش خصوصی انجام خواهید داد زیرا اگر به امید منابع دولتی باشیم پروژه اجرا نخواهد شد و مثل پروژه خمام به خشکبیجار که ۶ سال در حال اجرا است طولانی خواهد شد.
نماینده رشت و خمام تصریح کرد: همچنین خط انتقال آب جانبازان به کوچصفهان نیاز به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار است، در حالی که قرار بود کسی که تصفیه خانه را ساخته آن را احداث کنند اما اتفاقاتی دستگیری مدیر عامل وقت آبفا و همچنین انصراف پیمانکار تا تعیین تکلیف قضایی سبب شد پروژه همچنان مسکوت باقی بماند.
کوچکی نژاد همچنین به فاضلاب رشت اشاره کرد و گفت: حل مشکل فاضلاب رشت نیاز به ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار دارد و تا زمانی که مشکل فاضلاب رشت حل نشود دو روخانه زرجوب و گوهر رود نجات داده نخواهد شد.
وی در مورد پسماند و آخرین وضعیت سراوان گفت: برای پوشاندن زباله اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه شد در حالی که مشکل حل نشده و همچنان باقی است، استاندار سابق گیلان دستور داده بود که سطلهای زباله در روستاها جمع آوری شود و این فقط پاک کردن صورت مسئله بود.
کوچکی نژاد با بیان اینکه کمربندی رشت با این اعتبارات تا ۲۰ سال آینده هم اجرا نمیشود، گفت: اما میتوانیم از همین کنار گذرهایی که انجام میدهیم بخشی از مشکلات حمل و نقل در رشت را حل کنیم.
وی گفت: ما نمایندهها موظف هستیم در کوچکترین پروژههای روستا ورود کنیم و با شورا و دهیار کمک کنیم تا پروژههای بزرگ در شهرستانها کمک به شوراها و شهرداریها کمک کنیم.
کوچکی نژاد افزود: بیمارستان لاکان بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که سنگر، فومن و صومعه سرا را نیز پوشش میدهد و قول افتتاح آن را برای دهه فجر داده شده و موظف هستیم که این پروژه به اتمام برسد اگر انجام نشود بحران درمانی خواهیم داشت.
عقب ماندگی گیلان در تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار
به گزارش دیارمیرزا، مهدی فلاح نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستانهای رشت و خمام در جلسه شورای سهرستان رشت با اشاره به اینکه تاکنون بنده برگهای با سه امضا پای درخواست نمایندگان شورای شهرستان ندیده ام، گفت: البته در زمانهای گذشته این اتفاق افتاده بود و سه نماینده برای پیگیری مشکلات به وزراتخانهها میرفتند که واقعا تاثیر گذار بود.
فلاح با بیان این مطلب که مشکل فرهنگی و اساسی در رشت این است که همه میخواهند کار را به نام خودشان تمام کنند، عنوان کرد: مثلا بنده نامهای برای حل مشکل جیرده میزنم و حتی وزیر هم پاراف میکند اما پیگیری یک نماینده کافی نیست و متاسفانه یک نامه واحد با سه امضا وجود ندارد، برای همین میشود که روند پیگیریها کند صورت میگیرد.
وی با تاکید به این مطلب که محدودیت منابع در کشور داریم، گفت: در این کمبود منابع تنها راه موفقیت هر استان و شهرستان متحد بودن نمایندهها آنها است.
فلاح با اشاره به وجود مشکلات زیر ساختی در حوزه برق عنوان کرد: اولین استانی که در مسئله کابل خود نگهدار بعد تهران توانست عملکرد صددرصدی داشته باشد، استان خراسان رضوی بود و علت آن هم این بوده که شهرداری با مسئول برق استان درگیر نبوده و توانستند با تعامل مشکل برق مشهد را حل کنند.
وی گفت: ۱۳ نماینده در استان گیلان خدمت وزیر نیرو رفتند و البته از استانهای دیگر نیز بودند که بسیاری از آنها عملکرد ۸۰ و حتی ۱۰۰ درصدی تعویض سیم به کابل خودنگهدار را انجام داده بودند اما گیلان به ۴۴ درصد رسیده است.
فلاح افزود: از شورای شهرستان بابت تشکیل این جلسه تشکر میکنم و این گام خوبی بود و حرکت بعدی اتحاد سه نماینده برای پیگیری مشکلات است، هر ماه یک معضل را مطرح و پیگیری خواهیم کرد.
نماینده رشت و خمام در پایان گفت: اگر اتحاد در بین نمایندهها باشد میتوان گامهای مثبتی را برای استان برداشت و باید از ظرفیت همه استفاده کنند.
دیدگاه