دکتر ابریشم چیان مصداقِ بارزِ مردِ نکونام نمیرد هرگز است
فرید نجفی، رئیس دانشگاه گیلان برگزیدگان جایزه علمی دکتر ابریشم چیان را آینده سازان کشور نامید و گفت: مرحوم ابریشم چیان مصداق بارز مرد نکونام نمیرد هرگز است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مراسم ملی تکریم و الگوسازی مرحوم دکتر ابریشم چیان خیّر نیک اندیش دانشگاه ساز، همزمان با پنجمین دوره جایزه علمی ایشان با حضور پرشور دانشجویان و استادان دانشگاههای گیلان و علوم پزشکی گیلان در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد.
فرید نجفی، رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم با بیان اینکه خیلی از خیرین در ابتدا با مدرسهسازی و بیمارستانسازی در کارهای خیرخواهانه مشارکت داشتند گفت: مرحوم ابریشم چیان از خیرین دانشگاه ساز بود که لطف بسیار بزرگی در حق جامعه آموزشی انجام داد.
رئیس دانشگاه گیلان گفت: همه ما روزی از این دنیا خواهیم رفت و صرفا کارهای خیرخواهانه ما است که ماندگار میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه تالار حکمت و بسیاری از کلاسهای دانشگاه گیلان بخاطر برکت حضور مرحوم ابریشمچیان بوده است گفت: خدا را شاکر هستیم که به واسطه دکتر ابریشم چیان بسیاری از افراد همچون دکتر انصاری، مهندس قطب زاده و… نیز ادامه دهنده راه ایشان هستند.
نجفی خاطرنشان کرد: این افراد منشا خیر هستند و یادشان بین دانشجویان و همکاران جاودانه هست و خواهد بود.
رئیس دانشگاه گیلان همچنین برگزیدگان جایزه علمی دکتر ابریشم چیان را آینده سازان کشور نامید و گفت: مرحوم ابریشم چیان مصداق بارز مرد نکونام نمیرد هرگز است.
فرهاد شیرینی، رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان هم در این مراسم گفت: تکریم الگوهای موفق از نظر عقلی، فکری و اجتماعی امری ستوده و موکد است زیرا این کار سبب روشن شدن چراغهای راهنمای راه صحیح است.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان بر همین اساس، تکریم و الگوسازی چهرههای برجسته را در سه حوزه استانی، ملی و بین المللی بر خود تکلیف میداند که اثرگذاری مرحوم ابریشم چیان آنچنان برجسته است که بنیاد را به برگزاری این جشنواره تشویق کرد.
وی تصریح کرد: یکی از میادین و حوزههای اثرگذاری و مورد توجه بنیاد نخبگان، حوزه خیرین است که ایجاد اعتبار اجتماعی برای نخبگان بسیار مهم است و یکی از اهداف چنین جشنواره هایی، روشن نمودن چراغ امیدواری در دل آینده سازان و نخبگان میباشد.
شیرینی گفت: افرادی که به ایجاد اعتبار اجتماعی کمک میکنند خیرین فرهنگی هستند و اینگونه همه ما میتوانیم خیّر فرهنگی باشیم.
وی اصلاح فرهنگ در راستای اصلاح جامعه را از ویژگیهای دکتر ابریشم چیان برشمرد و بخشندگی، صفای وجود و… را از ویژگیهای شخصیتی ایشان دانست.
محمدرضا ابریشم چیان، فرزند مرحوم ابریشم چیان نیز در این مراسم با تشکر از کلیه افرادی که در سالن حضور داشتند گفت: اشخاص بسیاری گوشههایی از زندگی ما را لمس میکنند اما به ندرت اثری بر زندگیما میگذارند و بزودی فراموش میشوند و افرادی هم هستند که ما ما کمتر آنها را میبینیم اما در همان دیدار اندک بر زندگی ما تاثیر شگرفی میگذارند و نقش ما در این دنیا در مقام انسان را به ما یادآوری میکنند.
ابریشم چیان ادامه داد: پدرم دو امر خیر برای دانشگاه گیلان انجام داد که یکی ساخت ساختمان است که همه شما میدانید و به این دلیل او را به یاد میآورید، اما درمورد دوم، از دیگران سخنان کمتری شنیدهام که آن، تشویق دیگران به کمک در توسعه دانشگاه بود.
وی گفت: پدرم اعتقاد داشت میراث فکری بهتر از اموالی است که به ارث میگذاریم و من قبول دارم دیگر خیّران نیز به هدفی مشابه به کمک دانشگاه آمده و میآیند و به همین دلیل متولیان این مراسم طوری شرایط را فراهم ببینند که دانشجویان بدانند کسی کارهای آنان را فراموش نخواهد کرد.
ابریشم چیان در پایان نیز گفت: لطفا همه دانشجویان گفتارگرا را به خاطر بسپارند و بدانند از آنان تقاضا داریم که به وظیفه خود جهت تعالی جامعه تلاش کنند.
شایان ذکر است در این مراسم پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توسط رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان قرائت شد و در پایان نیز از برگزیدگان پنجمین دوره جایزه علمی دکتر ابریشم چیان و برندگان مسابقه مقالهنویسی با محوریت این خیّر نیکوکار دانشگاه ساز تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است توسعه دانشکده ادبیات و علوم انسانی شامل فضای آموزشی، اداری، کتابخانه و تالار اجتماعات به متراژ ۷۳۰۰ متر مربع و احداث ساختمان کلاسها شامل ۲۵ کلاس آموزشی با ظرفیت همزمان ۱۰۰ نفر دانشجو به متراژ ۳۲۰۰ متر مربع به یادبود فرزندشان شادروان دکتر سیدرضا ابریشمچیان از جمله کارهای خیرخوانه مرحوم دکتر ابریشم چیان در دانشگاه گیلان است.
دیدگاه