دادستان آستارا اعلام کرد

کاهش ۶ درصدی سرقت و افزایش ۵۳ درصدی کشف اموال مسروقه در بندر آستارا

جواد حسن بیگی با اشاره به اقدامات جدی پلیس در ایام نوروز تصریح کرد: با تلاش سبز قامتان فراجا در سال جاری شاهد کاهش ۶ درصدی سرقت، افزایش ۵۳ درصدی کشف اموال مسروقه و افزایش ۳۴ درصدی دستگیری بودیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،  رئیس دادگستری بندر آستارا در اولین جلسه شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم و اولین جلسه شورای حفظ و صیانت از انفال شهرستان، پیشگیری از وقوع جرم را از اولویت‌های دستگاه قضائی برشمرد و گفت: مهم‌ترین وظیفه پیشگیری احیای حقوق عامه است و اقدامات پیشگیرانه باید منجر به کاهش ورودی پرونده در محاکم قضائی شود و مصوبات جلسه باید در کمترین زمان ممکن توسط دستگاه های متولی به ثمر برسد.

عباس جاذب با اشاره به نقش مستقیم آموزش، محیط و خانواده در جلوگیری از بروز جرم و جنایت نیز گفت: آموزش های صحیح و اصولی در محیط خانواده و تعلیم و تربیت فرزندان را می توان از جمله مهمترین عوامل پیشگیری در جامعه نام برد و از اصلی ترین گزینه ها جهت پیشگیری از جرم و جنایت به حساب آورد.

دادستان عمومی و انقلاب بندر آستارا نیز در این جلسه با اشاره به لزوم توجه به فرهنگ سازی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم بیان کرد: به لحاظ گردشگرپذیر بودن این شهرستان، خشونت و سرقت عوامل شناور دارد و افزایش آگاهی مردم در خصوص حقوق شهروندی و وظایف متقابل نسبت به همدیگر، برای کاهش ناهنجاری ها و جرائم مفید است.

جواد حسن بیگی با اشاره به اقدامات جدی پلیس در ایام نوروز تصریح کرد: با تلاش سبز قامتان فراجا در سال جاری شاهد کاهش ۶ درصدی سرقت، افزایش ۵۳ درصدی کشف اموال مسروقه و افزایش ۳۴ درصدی دستگیری، نشان از جدیت پلیس در جهت حفظ امنیت و آرامش در جامعه داشته و قدردان ضابطین قضایی در این حوزه هستیم.

مدعی العموم با تأکید بر لزوم تداوم اجرای طرح رضویون با همکاری بسیج در حوزه پیشگیری از جرم تصریح کرد: با تداوم این طرح و با حضور نیروهای بسیج و پلیس شاهد ارتقاء امنیت محلات در حوزه پیشگیری از سرقت خواهیم بود.

حسن بیگی با انتقاد از وضعیت اسفناک آسفالت معابر بندر آستارا بیان کرد: اقصی نقاط این شهرستان از کمربندی تا داخل شهر وضعیت نامناسبی دارد و دستگاه قضا به تمام مدیران این حوزه هشدار لازم را در جهت برطرف کردن این مشکل و کاهش نارضایتی عمومی می‌دهد و ترک فعل مدیران در آستارا بدون برخورد باقی نمی ماند.