پنجه در پنجه با سرما برای حفاظت از زیست‌مندان؛

شکارچیان متخلف در ارتفاعات برفی اشکورات زمین‌گیر شدند

رحمان پورحسین، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر در پی بارش برف و سرمای شدید، با تشدید نظارت‌ها در مناطق شکارممنوع و زیستگاه‌های حساس، موفق به توقیف ۹ قبضه سلاح شکاری و جلوگیری از شکار حیات وحش شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر در پی بارش برف و سرمای شدید، با تشدید نظارت‌ها در مناطق شکارممنوع و زیستگاه‌های حساس، موفق به توقیف ۹ قبضه سلاح شکاری و جلوگیری از شکار حیات وحش شدند.

رحمان پورحسین، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر، با تشریح جزئیات این عملیات اظهار داشت: «با توجه به بارش برف در روزهای اخیر و احتمال سوءاستفاده شکارچیان متخلف از وضعیت دشوار حیات وحش، کلیه ماموران یگان حفاظت این اداره در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند.»

وی افزود: «تیم‌های عملیاتی مشترک یگان حفاظت محیط زیست و نیروی انتظامی به صورت شبانه‌روزی و در قالب گشت‌های خودرویی و پیاده، پایش مستمر مناطق تحت مدیریت را در دستور کار قرار دادند. در جریان این بازرسی‌ها در منطقه شکارممنوع «اشکورات» و دیگر نقاط حساس شهرستان، ماموران موفق شدند ضمن پیشگیری از وقوع جرائم زیست‌محیطی، ۹ قبضه اسلحه شکاری را کشف و ضبط کنند.»

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر در پایان با هشدار جدی به قانون‌شکنان تاکید کرد: «صیانت از میراث طبیعی و حیات وحش خط قرمز ماست. یگان حفاظت محیط زیست با هرگونه تعرض به حیات وحش و تخطی از قوانین شکار و صید، با قاطعیت، بر اساس موازین قانونی و بدون هیچ‌گونه اغماضی برخورد خواهد کرد.»