فرماندار خمام:

کمک ۳۰۰ میلیون تومانی خیرین شهرستان خمام در مراسم گلریزان

فرماندار خمام اظهار داشت: خیرین شهرستان خمام در مراسم جشن گلریزان ۳۰۰ میلیون تومان کمک کردند و این در حالی است که در سال گذشته و همین مراسم ۲۸۰ میلیون تومان اهدا شده بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، اسفندیار جوشن در حاشیه این مراسم که شب گذشته برگزار شد، اظهار کرد: خیرین شهرستان خمام در مراسم گلریزان در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۲ مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان به‌صورت نقد اهدا نمودند، این در حالی است که در سال گذشته و همین مراسم ۲۸۰ میلیون تومان اهدا شده بود.

نماینده عالی دولت در شهرستان در مورد فراهم کردن زمینه آزادی زندانیان جرایم مالی غیرعمد توسط خیران عنوان کرد: اعطای امید و نشاط اجتماعی به زندانی جرایم غیرعمد و خانواده او مطابق سنت نیکوی حضرت امیر المومنین علی (ع) و حضرت زهرا (س) به عنوان سرآمد نیکوکاران است.

فرماندار خمام با اشاره به اینکه هدف از برگزاری چنین همایش‌هایی اهدای شادی به فرزندان، مادران و همسرانی است که از سرپرست خانواده خود به دلیل وقوع جرایم غیرعمد و ناآگاهی دور هستند، یادآورشد: آثار و نتایج کمک به زندانیان جرایم غیرعمد دارای ابعاد متفاوتی است که مهمترین مورد آن، کاهش آسیب‌های اجتماعی است.