جزئیات برگزاری سومین دوره جشنواره حبیب | ماجرای انصراف از مشارکت در برگزاری کنگره میرزا
به گفته مهدوی، سومین جشنواره استانی حبیب، با هدف معرفی کارکردهای اجتماعی مجموعههای مذهبی، ترغیب فعالان فرهنگی به فعالیت مؤثر در فضای مجازی و نیز تقدیر از تولیدات رسانهای تشکلهای دینی و فعالان رسانهای، در استان گیلان توسط اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان برگزار میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مدیر کل تبلیغات اسلامی در جمع خبرنگاران، در مورد برگزاری سومین دوره جشنواره حبیب گفت: سازمان تبلیغات اسلامی گیلان به لبیک گویی از رهبر انقلاب که در دوران کرونا فرموده بودند که باید آوینیها می بودند تا این ایثارگریهای زیبا در دوران کرونا به تصویر بکشند، در همین راستا تبلیغات اسلامی گیلان جشنواره حبیب را با چهار محور کرونا، مواسات، محرم و صفر و اربعین در سه سال قبل برگزار کرد و امسال نیز این جشنواره با هدف تولیدات رسانهای تشکلهای دینی و فعالان رسانهای گیلان و با معرفی کارکردهای اجتماعی مجموعههای مذهبی، ترغیب فعالان فرهنگی به فعالیت موثر در فضای مجازی و نیز تقدیر از تولیدات رسانهای تشکلهای دینی و فعالان رسانهای، در استان گیلان توسط اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام مهدوی به محورهای اصلی جشنواره حبیب اشاره کرد و گفت: محورها شامل جهاد تبیین، تبیین معارف و دستاوردهای انقلاب اسلامی، تبیین مسئله جمعیت و خانواده، تبیین شخصیت میرزاکوچک جنگلی، نهضت مردمی تبلیغ: معرفی چهرههای مردمی فعال در تبلیغات دینی، تعظیم شعائر دینی: عملکرد تشکلهای دینی در برگزاری مراسم مذهبی (اعیاد، ولادتها، شهادتها و…، خدمات اجتماعی: عملکرد تشکلهای دینی در امور جهادی، خیریه، بهداشت و درمان و…، مسجد و امام محله: فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی مساجد و امامان محله است.
وی با بیان اینکه آثار در دو حوزه فنی و محتوایی بررسی خواهد شد، تصریح کرد: آثار در بخش فنی، فیلمنامه (طرح، ایده، روند اجرا، روایت، پرداخت)، تصویر (ترکیب بندی، کیفیت تصویر، نورپردازی)، صدا (صدابرداری، صداگذاری، موسیقی)، تدوین (گرافیک، جلوههای ویژه) و کارگردانی (طراحی کاراکتر، صحنه، دکوپاژ، روند مدیریت فیلمنامه) ارزیابی خواهد شد.
مهدوی افزود: در بخش محتوایی، خلاقیت در انتقال پیام، نکات برجسته، توجه به زبان محلی و مولفههای بومی، و نیز مولفههای محتوایی ناظر به ۵ محور جشنواره مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
وی در مورد شرایط ارسال آثار نیز گفت: تولیدات باید در قالبهای مستند، فیلم کوتاه و یا کلیپ، حداکثر تا ۲۳ دقیقه و در فرمتهای رایج ویدئویی ارسال شود و همچنین سایر شرایط آثاری که در دوره گذشته جشنواره توسط هیئت داوران بررسی شده مجاز به حضور در این دوره نخواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان یادآور شد: آثار غیر اصیل و کپی شده مورد بررسی و داوری قرار نخواهد گرفت و پس از ارسال آثار امکان تغییر در آن ممکن نخواهد بود آثار تولید شده باید مربوط به دو سال اخیر باشد محدودیتی در تعداد آثار ارسالی وجود ندارد.
مهدوی به شیوه ارسال و مهلت ارسال آثار و اختتامیه جشنواره اشاره کرد و گفت: تحویل به صورت لوح فشرده به ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان به همراه نام فرد یا تشکل دینی و شماره تماس باشد مهلت ارسال آثار تا پایان دی ماه ۱۴۰۱ خواهد بود و نیز اختتامیه این جشنواره اسفند ماه ۱۴۰۱ است.
وی در مورد جوایز جشنواره نیز گفت: در تمامی محورها به نفر اول ۸ میلیون، نفر دوم ۶ میلیون و نفر سوم ۴ میلیون تومان اهدا خواهد شد و همچنین ۱۶ جایزه ۲ میلیون تومانی ویژهی شهرستانها به نفرات اولِ هر شهرستان اهدا خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در مورد برگزاری برنامه اعتکاف امسال نیز گفت: با مجاهدتهای پزشکی توانستیم کرونا را کنترل کنیم ایران اسلامی توانست با کمک دانشمند بسیجی و جهادی کرونا را کم کند و به لطف خداوند ماه رجب امسال اعتکاف پرشور برگزار میشود و پیشبینی میشود استقبال خوبی از سوی دانس آموزان، جوانان و نوجوانان صورت بگیرد.
ماجرای انصراف از مشارکت در کنگره میرزا
وی در مورد برگزاری کنگره میرزا کوچک جنگلی نیز گفت: بنده با توجه به رویکرد کنگره از اول اردیبهشت انصراف خود را اعلام کردم.
مهدوی تصریح کرد: متاسفانه کنگره میرزا جز تلف کردن هزینه خروجی دیگری نداشت. بنده چندین بار به صورت خصوصی خواستم که رویه رویکرد کنگره تغییر کند اما کسی به نصایح ما گوش نداد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در پایان گفت: همچنان مطالبه گری خود را درباره این رویداد فرهنگی ادامه خواهم داد.
دیدگاه