عزیز پورعزیزی؛

عدم رضایت پیشکسوتان و دلسوزان جبهه انقلاب از وضعیت گیلان

پیشکسوتان و دلسوزان جبهه انقلاب از این وضعیت استان رضایت ندارند و گله‌مند هستند و اگر انتقادی هم می‌کنند مسئولین عوض این که وضعیت را اصلاح کند و به مردم گزارش دهد وقت را برای مقام پاسخگویی به انتقاد آن چهره انقلابی گذاشته و جبهه گیری می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، عزیز پورعزیزی* در یادداشتی نوشت:

علی رغم این که در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری در این استان نیروهای جبهه انقلاب از همه هست نیست خود مایه گذاشتن تا آقای رئیسی انتخاب شود و بخصوص در دوره اول که دولت بنفش حاکم بوده و جزء رقیبان انتخاباتی بودند چه مشکلاتی برای فعالین ستاد‌های اقای رئیسی بوجود آوردند و جو خفقان و تهدید و ارعاب در ادارات دولتی حاکم بود و حتی کارمندان جرات اظهار نظر و حضور در ستاد‌های آقای رئیسی نمی‌کردند، بیاد دارم آن روزهای سخت را حالا که خدا را شکر دولت آقای رئیسی مستقر شده ولی در این استان آن چیزی را که نیروهای جبهه انقلاب دنبالش بودن و هستند و تا به امروز تحقق نیافته، تغییر کامل مدیران دولت بنفش هست که کماکان مسئولیت‌های کلیدی همچنان در دست مدیران دولت بنفش و اصلاح طلبان بدخیم هست و بعضی از مدیرانی که در این چند ما اخیرا”منسوب شده‌اند هیچ قدمی در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری برای آقای رئیسی برنداشته‌اند بلکه درهمان زمان که با آن‌ها تماس برقرار میکردیم و از آن‌ها جهت حضور در ستادهای انتخاباتی دعوت میکردیم اعلام میکردند که نمی‌توانیم حضور داشته باشیم و دولت بنفش میخواهد به ما مسئولیت بدهد و تفره میرفتند.

آن‌ها که شبانه روزی در دو دوره انتخابات در ستادهای اقای رئیسی حضور داشتند و خیلی از انها از نیروهای انقلابی و کارامد و در بدنه ادارات حضور دارند اکنون در حاشیه مانده‌اند و کسی تحویلشون نمی‌گیرند این ایراد کار هست و خسارت است. و کسانی که در مسئولیت‌های سیاسی اجتماعی گمارده شده‌اند باید از حاشیه‌های پیرامونی و وضعیت سیاسی اجتماعی گروها و احزاب استان آگاهی داشته باشد. پیشکسوتان و دلسوزان جبهه انقلاب از این وضعیت استان رضایت ندارند و گله‌مند هستند و اگر انتقادی هم می‌کنند مسئولین عوض این که وضعیت را اصلاح کند و به مردم گزارش دهد وقت را برای مقام پاسخگویی به انتقاد آن چهره انقلابی گذاشته و جبهه گیری می‌کند. نیاز به جبهه گیری نیست وضعیت اصلاح کن اوضاع را سروسامان بده می‌بینی که خیلی از نیروهای اصلاحاتی  و بنفش با آن تفکر هنوز هم بعنوان مدیر کل و مشاور در بخش‌های مختلف فعال هستند که اینها خسارت و خیانت است به مردم این استان که جلوی این خسارت باید هرچه زودتر گرفته شود حضور این افراد در مسئولیت‌ها مطلوب و به نفع دولت نیست.

و جبهه انقلاب باید آن حلاوت و شیرینی دولت انقلابی آقای رئیسی را دراین استان بچشد و لمس کند ما نیروهای جبهه انقلاب از مسئولین استان درخواست داریم که وضعیت را تغییر دهند، ماندن مدیران دولت بنفش که تا دیروز با تمام امکانات در انتخابات به جنگ آقای رئیسی آمده بودن چطور می‌توانند منویات رئیس جمهوری انقلابی عزیز را دنبال کنند. دوستانی که دراین چند ما اخیر مسئولیت گرفته‌اند زمان را نباید از دست داد با یک چشم به هم زدن انتخابات بعدی سر رسیده مردم برای حضور در صحنه و انتخاب مجدد آقای رئیسی عملکرد مدیران را مورد توجه قرار میدهند.
اگر می‌خواهید این استان توسعه پیدا کند باید مدیرانش روحیه جهادی و انقلابی داشته باشد سالهاست که این استان بدلیل داشتن مدیران نالایق لیبرالیسم و منافع طلب از ریل توسعه خارج شده و همه چیز متوقف شده است اگر تساهل و تسامح هست لازم است مسئولین دست از تساهل و تسامح بردارند، چون این کار در دولت آقای رئیسی کاربردی ندارد و در عمر کوتاه مسئولیتی خود گامهای بلندی بردارند و تحول اساسی در این استان ایجاد کنند.

*مسول کمیته مدیران ادواری وکارکنان ادارات ستاد آقای رئیسی در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری استان گیلان