فرمانده انتظامی گیلان خبر داد:

کشف ۲ هزار تن چوب قاچاق در گیلان

فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۲ هزار تن چوب نراد قاچاق به ارزش یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در بازرسی از یک انبار در شهرستان بندرانزلی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سردار حسین حسن پور اظهار کرد: در پی پایش مستمر انبارها و مراکز نگهداری کالا در سطح استان و دریافت گزارش‌هایی مبنی بر نگهداری چوب قاچاق در یکی از انبارهای منطقه طالب‌آباد شهرستان بندرانزلی، ماموران پلیس آگاهی این شهرستان بلافاصله وارد عمل شدند.

وی افزود: ماموران پس از مجوزهای لازم از انبار مورد نظر بازدید و در بازرسی از آن ۲ هزار تن چوب نراد را کشف کردند؛ این محموله فاقد هرگونه اسناد و مدارک قانونی و مجوز نگهداری بود که نشان از قاچاق بودن آن داشت.

فرمانده انتظامی استان گیلان اعلام کرد: در این راستا یک متهم ۳۳ ساله دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.