رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی گیلان خبر داد:

مزاحمت مجازی خانم ۴۰ ساله برای یک کسب‌وکار در گیلان!

سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گیلان، از شناسایی عامل مزاحمت مجازی برای یک کسب‌وکار در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گیلان، از شناسایی عامل مزاحمت مجازی برای یک کسب‌وکار در فضای مجازی خبر داد.

سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر با تشریح این خبر اظهار داشت: در پی دریافت شکایت از سوی مدیر یک کسب‌وکار فعال در فضای مجازی، مبنی بر ایجاد مزاحمت، توهین و انتشار مطالب کذب توسط فردی ناشناس، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: با انجام بررسی‌های فنی و اقدامات تخصصی، هویت عامل این اقدامات مجرمانه شناسایی و مشخص شد که متهم، خانومی حدوداً ۴۰ ساله است که با درج کامنت‌های توهین‌آمیز، شایعه‌پراکنی و انتشار اخبار نادرست در صفحات مربوط به این کسب‌وکار، قصد تخریب اعتبار و اخلال در روند فعالیت آن را داشته است.

رئیس پلیس فتا استان گیلان افزود: با تکمیل مستندات، پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال شد.

این مقام انتظامی ضمن هشدار به کاربران فضای مجازی تأکید کرد: هرگونه مزاحمت اینترنتی، نشر اکاذیب، افترا و تخریب افراد یا کسب‌وکارها در فضای مجازی جرم تلقی شده و با عاملان آن برخورد قانونی خواهد شد.

سرهنگ نقی‌مهر در پایان از شهروندان خواست در صورت مواجهه با موارد مشابه، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir بخش گزارش‌های مردمی اطلاع‌رسانی کنند.