رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا؛

شهرداری رشت از دستگاه‌های اجرایی ۴۰۰ میلیارد تومان مطالبه دارد

سید شمس شفیعی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی میزان مطالبات شهرداری رشت از دستگاه‌های اجرایی را ۴۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: مدیران مالی و درآمد مناطق باید برای اجرایی شدن طرح‌های توسعه شهری به ویژه پروژه‌های طرح میثاق همه تلاش خود را به کار گیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی روز یکشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۲ به ریاست سید شمس شفیعی ریاست کمیسیون، هادی رمضانی نایب رئیس شورای اسلامی، مجید عزیزی، علیرضا تاج شهرستانی اعضای شورای، عطایی معاون مالی و اقتصادی شهردار رشت و مدیران مالی و درآمد مناطق پنج‌گانه پیرامون مباحث درآمدی و تحقق بودجه ۴ ماه اول سال ۱۴۰۲ برگزار شد.

سید شمس شفیعی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت در این جلسه سیاستگذاری را از جمله وظایف مدیران مناطق ذکر کرد و گفت: اگر قرار است در این شهر سه هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان به حساب درآمد شهر واریز شود این کار تنها با تلاش مناطق رقم خواهد خورد.

وی میزان مطالبات شهرداری رشت از دستگاه‌های اجرایی را ۴۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و بیان داشت: مدیران مالی و درآمد مناطق باید تمام توان و همت خود را برای برآورده کردن و تحقق بودجه به منظور تسهیل و اجرایی کردن طرح‌های توسعه شهری به ویژه طرح‌های عمرانی میثاق در راستای رفاه حال شهروندان به کار گیرند.

شفیعی اضافه کرد: در مورد بخش درآمدی و آنچه را که در بودجه سال ۱۴۰۲ گنجانده شده نباید نگرانی داشته باشیم و قطعا بخش‌هایی نظیر تبصره بند ت تبصره ۶ به کمک مناطق خواهد آمد.

وی ارزش افزوده پیش‌بینی شده در بودجه امسال را ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: اطمینان دارم با واریز وجوه شهرداری‌ها از سوی سازمان امور مالیاتی، امسال بالای ۶۰۰ میلیارد تومان در بخش ارزش افزوده به بودجه درآمدی شهرداری رشت افزوده خواهد شد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت در مورد بخشی از تأمین مالی پروژه‌های طرح میثاق هم ابراز داشت: از محل ارزش افزوده شهرداری رشت، ۴۵۰ میلیارد تومان را برای پروژه‌های طرح میثاق اختصاص داده‌ایم.

شفیعی رقم کل بودجه شهرداری رشت را ۳ هزار و ۷۴۰ میلیارد تومان ذکر کرد و بیان داشت: تمام تلاش ما این است تا سقف بودجه شهرداری را به ۱۰ هزار میلیارد تومان برسانیم تا با استفاده از آن بتوانیم پروژه‌های عمرانی متعدد و پروژه‌های فرهنگی خوبی را در سطح شهر اجرایی کنیم.

ناصر عطایی معاون مالی و اقتصادی شهردار رشت هم در این جلسه تصریح کرد: گزارش‌ها و اعداد و ارقام ارائه شده در جلسه نشانگر تلاش و فعالیت مدیران مالی مناطق و شهرداری رشت است اما ما با ایجاد کارگروه‌هایی موضوع‌عدم تحقق کامل درآمدها را مورد آسیب‌شناسی قرار دادیم.

عطایی اظهار داشت: بناست با سیاست‌گذاری‌های اعضای شورای اسلامی، مدیران مالی و تیم اقتصادی اتفاقات بسیار خوبی در شهر رشت به وقوع بپیوندد و معتقدم برای تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ باید نوع نگاه و برنامه خود را در سطح مناطق به نسبت سال گذشته تغییر دهیم.

لازم به ذکر است در این جلسه، هر کدام از مدیران مناطق نیز در مورد درآمد، تحقق بودجه، برنامه‌ریزی آتی برای تحقق کل بودجه و اجرایی شدن طرح‌های عمرانی توسعه شهری مباحثی را مطرح کردند.

Share