لیست غذاهای ایرانی (بیش از ۱۵۰ دستور پخت در rezim.ir)
سایت آموزش آشپزی رضیم؛ سایت تخصصی دستور پخت های ایرانی و بین المللی.
لیست غذاهای ایرانی
مرغ شکم پر در فر
مرغ رژیمی
مرغ ترش شمالی
مرغ بریان بدون فر
مرصع پلو
ماهیچه مجلسی
ماهی کبابی
ماهی قزل آلا
ماهی شکم پر
ماهی سرخ شده
ماهی زعفرانی
ماهی در فر
ماش پلو
لوبیا پلو با مرغ
لوبیا پلو با گوشت
لوبیا پلو
گوجه پلو
گشنیز پلو
گردو پلو
کیک اسفنجی با شیر
کوکوی کدو
کوکو مرغ
کوکو گوشت
کوکو سیب زمینی
کوکو بادمجان
کوفته نخود
کوفته مرغ و زرشک
کوفته تبریزی مجلسی
کلم پلو شیرازی
کشمش پلو
کته میگو
کته گوشت و هویج
کته قالبی
کتلت ماهی
کتلت گوشت
کتلت قارچ
کتلت شیرازی
کتلت سیب زمینی
کتلت سویا
کباب مُشتی اصفهانی
کباب لاپلو
کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده
کباب قفقازی
کباب دنده
کباب حسینی
کباب چنجه
کباب ترش
کباب تابه ای
کباب بناب
کباب برگ
کباب بختیاری
کئی پلا مازندران
کوکو سبزی
کلم پلو شیرازی
کشک کدو
کته با قلوه گاه گوسفند
کتلت مرغ
قیمه نثار
قیمه لاپلو
قیمه شاه عباسی
قلیه ماهی
قلیه تن ماهی
قاطی پلو
فلافل گوشت
فطیر (نان شیرمال)
عدس پلو مجلسی
شیشلیک
شیرین پلو
شله زرد
شلگه (کته مرغ)
شکر پلو
شامی رودباری
شامی ترش همدانی
شامی ترش گیلانی
شامی
سوتی پلو (اردبیل – آذری)
سمبوسه گوشت
سماق پلو
سبزی پلو با ماهی
ساندویچ کتلت
ساندویچ کباب کوبیده
ساندویچ کباب تابه ای
سالاد خسروشاهی
سالاد الویه مرغ
سالاد الویه
زیره پلو کرمانی
زرشک پلو با مرغ
رول بادمجان کباب
رنگینک (بندری، جنوبی)
رشته پلو با مرغ
رشته پلو با گوشت (مانی پلو)
دیزی سنگی قهوه خانه ای
دو پیازه میگو
دمپختک
دمپخت ماش
دمپخت کلم و عدس شیراز
دلمه کلم
دلمه بادمجان
دلمه با سس گوجه
خورشت هویج
خورشت ماست اصفهانی
خورشت گردو
خورشت کنگر
خورشت کرفس
خورشت کدو بادمجان
خورشت کدو حلوایی
خورشت قیمه بادمجان
خورشت قیمه
خورشت قورمه سبزی
خورشت قلیه ماهی
خورشت قارچ
خورشت غوره مسما
خورشت سیب زمینی با گوشت
خورشت سیب ترش
خورشت ریواس
خورشت پرتقال
خورشت به آلو
خورشت بامیه
خورشت باقلا با ماست
خورشت بادمجان
خورشت انار (ناردون)
خورشت آلو و اسفناج
خورشت آلو مسما
خورشت آلو
خورش خلال کرمانشاهی
خوراک میگو (دوپیازه میگو)
خوراک مرغ و سبزیجات
خوراک مرغ
خوراک ماهیچه گوساله
خوراک گوشت و دنبه
خوراک گوجه سیب زمینی
خوراک گوجه بادمجان
خوراک کوفتهریزه
خوراک سبزیجات
خوراک زبان گوساله سس قارچ
خوراک ران گوسفند
خوراک بلدرچین
خوراک بامیه بادمجان
خوراک (خورشت) گل کلم
حلیم بادمجان
چی کوفته ترکیه
چلوگوشت زعفرانی
چلو گوشت گوسفندی
چلو بوقلمون
جوجه کباب
ته دیگ مرغ زعفرانی
ته دیگ زعفرانی
ته چین هویج
ته چین مرغ و بادمجان
ته چین مرغ
ته چین ساده
ته چین بادمجان و قارچ
ته انداز مرغ
تاس کباب
پلوی سه رنگ
پلو مخلوط (گوشت یا مرغ)
پلو شوشتری
بندری گوشت
بریانی گوشت
بریان (بریونی) اصفهان
باقالی پلو با مرغل اپلویی (دم پز)
باقالی پلو با ماهیچه (سبزی پلو)
بادمجان پلو
اشکنه ماش
اشکنه تخم مرغ اصل تهرونی
اشکنه تخم خربزه
اشکنه بادمجان و کشک
اسکندرکباب با گوشت چرخکرده
استانبولی پلو
آلبالو پلو
آش جو
آبگوشت سنتی تهرونی
آبگوشت اصیل ایرانی
لیست انواع غذاهای ایرانی به همراه دستورپخت در سایت rezim
طرز تهیه کباب ترش گیلانی
مواد اولیه:
فیله گوساله
گردوهایی که ساییده شدن
سیر حبه شده
پیاز
رب انار
یبزیهای معطر (گشنیز و جعفری ترخون مرزه به همراه چوچا فقط مرزه رو کم بزنید)
مقادیرش توی دیسکرپشن زیر ویدیو نوشته شده
چوچا هم اگه نداشتین مشکلی نیست چوچا یه سبزی محلیه که توی شمال درمیاد
نمک و فلفل هم داریم
کارم رو با تیکه کردن گوشتم شروع میکنم ببین این تیکههایی که حالت پوست داره خیلی خوب نیستن اینا رو از توی گوشتتون جدا کنین چربیا مشکلی ندارن ولی اینا رو جدا میکنیم. برشهای مربع مربع میزنم یه سری پوستم توی برشاتون مشخص میشه اینا هم بگیرین که وارد کبابتون نشه که میخوام یه کباب عالی درست کنیم
پیاز و سیر رو خورد میکنیم حالا میخوام گوشتم رو مرینیت کنم. دقت داشته باشین توی همه مرینتها سیر و پیاز آخرین چیزایی باشه که به مواد اضافه میکنیم چون خیلی از طعمای خوشمزه رو پیاز جذب خودش میکنه. خب حالا میخوام با اضفه کردن رب انار و سبزیهای خوشعطرمون کارم رو شروع کنم. حواستون باشه چون این کباب روش ربانار داره خیلی سریع روش میسوزه بهتره که کنار منقلتون یه رومال کره هم داشته باشین هی به کبابتون بزنین که روش سریع نسوزه. بعد از اضافه کردن مواد خوب هم میزنیم بعد وقتشه که بهش نمک و فلفل اضافه کنیم و اینکه میگن به گوشتتون نمک اضافه نکنین گوشتتون رو خشک میکنه بابتش نگران نباشین شما اگه سوراخا و رطوبتی که روی گوشتتونه بگیرین گوشتتون سفت میشه تازه اگه گوشت خوبی نداشته باشین. توی این مرحله من دوست دارم بهش روغن مایع اضافه کنم که محفههای گوشت رو میبنده.
حالا گردوم رو بهش اضافه میکنم. خب اینجا قبل از اینکه پیازا رو به گوشت اضافه کنید یکم چنگش بزنید که اشک پیازتون دربیاد به همراه سیر و با دست قشنگ ماساژش بدین تا پیاز به خورد گوشتتون بره.
خب الان کباب ترشام آماده شد و وقتشه که باهم ببریم حیاط روی منقل باهم درستش کنیم
و یادتون باشه این کباب باید با حرارت متوسط درست شه و رومال کره که نسوزه و برشته و آبدار و خوب بشه.
برای دیدن ویدئو طرز تهیه کباب ترش گیلانی وارد سایت رضیم شوید.
طرز تهیه شامی ترش گیلانی
مواد اولیه شامی ترشمون اینجا پیاز رنده شده داریم که یک مقدارش هم گرفتم سبزی شمالی به اسم چوچاق که اگه نداشتید میتونید از سبزی های معطر مثل زیتون و نعنا گشنیز یا هر سبزی که دوست دارید استفاده کنید رب دارم فلفل دلمه ای سیب زمینی و گوجه سیب زمینی خلالی برای دورش خورد کردم گوجه ها هم هست بههمراه آبغوره و پیاز رو نگینی سرخ کردم گوشت چرخ کرده و سیب زمینی هایی که با رنده ریز شده ادویه اش هم نمک و فلفل و زرد چوبه بریم که این غذای خوشمزه رو باهم درست کنیم.
اینجا کوشت چرخ کرده دارم بهش پیاز اضافه میکنم نصف آب پیاز رو بگیرید نمیخواد خیلی هم خشکش کنید چون شامی خیلی خشک میشه سبزی و سیب زمینی هم یک مقدار آبش رو به خودش میگیره، سیب زمینی هم میریزیم میمونه ادویه ها که خیلی راحت و سریع خوب ورز بدید که مخلوط بشند بعد آماده شد یکدست شد یک ساعت داخل یخچال استراحتش میدیم بعد آماده است سرخش کنیم الان میزاریم یک ساعت استراحت کنه تا اون یک ساعت تموم شه میریم سسمون رو درست کنم . فلفلهای دلمهای رو که ریز خرد کردم بهش یک تفت میدم بعد پیاز رو بهش اضافه میکنم حالا نوبت رب است به رب هم یک لیئان آبجوش اضافه میکنم دو قاشق آبغوره هم اضافه میکنم با فلفل سیاه و نمک این سس هم قوام که اومد آماده است.
خب شامی رو از یخچال درآوردیم از یخچال با هر طرحی و سلیقه میتونید سرخش کنید روغنم گذاشتم داغ شه سرخ میکنیم خب دوستان غذامون آماده شده بریم باهم سروش کنیم سس رو میریزیم کف ظرف شامی و گوجه و سیب زمینی رو داخل ظرف میچینیم و یک ذره جغفری روی شامی میریزیم
دیدگاه