یکی از اعضای شورای شهر رضوانشهر دستگیر شد
فرماندار شهرستان رضوانشهر از دستگیری و بازداشت یکی از اعضای شورای اسلامی شهر توسط دادستانی این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فرماندار شهرستان رضوانشهر از دستگیری و بازداشت یکی از اعضای شورای اسلامی شهر رضوانشهر توسط دادستانی این شهرستان خبر داد.
ایرج شاهی به ایرنا گفت: این عضو شورا به اتهام دریافت رشوه دستگیر شده است و جزئیات بیشتر در مورد این پرونده طی روزهای آینده اطلاع رسانی میشود.
ادی بشری، دادستان عمومی و انقلاب رضوانشهر، ضمن تأیید این خبر اظهار کرد: اقدامات قانونی لازم در خصوص این پرونده در حال انجام و رسیدگی است.
گفتنی است این عضو شورای شهر رضوانشهر در سنوات گذشته نیز بدلیل ارتکاب جرم رشوه، از سوی سربازان گمنام امام زمان فراخوان و پس از بازجویی مدتی در بازداشت بوده است.

دیدگاه