هشدار قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص):

یا صادرات نفت و گاز برای همه است یا برای هیچ کس امکان نخواهد داشت

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص) تصریح کرد: هشدار می‌دهیم چنانچه آمریکا بار دیگر بخواهد حملاتی را علیه ایران قهرمان انجام دهد، پاسخی شدیدتر از قبل دریافت خواهد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سرلشکر پاسدار خلبان علی عبداللهی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص) با اشاره به وجود تناقضات آشکار میان گفتار و رفتار سران آمریکا اظهار کرد: آمریکا از یک سو حرف از توافق و مذاکره می زند و از سوی دیگر شرارت می‌کند و این تناقض آشکار در رفتار و گفتار آمریکا عامل اصلی ناامنی در منطقه است و به همین دلیل امنیت تجارت و اقتصاد بین المللی و کشورها، بویژه تنگه هرمز را به خطر انداخته است.

وی گفت: سران آمریکا به دلیل عدم شناخت درست از ملت شرافتمند و شجاع ایران و نیروهای مسلح مقتدر آن دور تسلسل باطلی را طی می‌کنند و دروغ های مکرر آمریکا یکی از نشانه‌های آن است. آنها با تبلیغات و جنگ رسانه‌ای هرگز نمی‌توانند حقارت و شکست‌های پی در پی خود در جنگ با ایران اسلامی را جبران و یا جنگ افروزی خود را پنهان نمایند.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص) تصریح کرد: هشدار می‌دهیم چنانچه آمریکا بار دیگر بخواهد حملاتی را علیه ایران قهرمان انجام دهد، پاسخی شدیدتر از قبل دریافت خواهد کرد و آتش جنگ علاوه بر ناامنی در منطقه، فراگیر و گسترده‌تر خواهد شد؛ با توجه به تهدیدهای اخیر آمریکا علیه زیرساخت‌های نفت ایران، اعلام می‌گردد یا صادرات نفت و گاز برای همه است و یا برای هیچ کس امکان نخواهد داشت.