نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس:

۳۲ روستای صومعه‌سرا از آب شرب پایدار محروم‌اند؛ پیگیری تأمین اعتبار پروژه‌های آبرسانی

رحمت‌زاده از دستگاه‌های مسئول، به‌ویژه وزارت نیرو، خواست با تخصیص فوری اعتبارات و تسریع در اجرای پروژه‌های در دست اقدام، به این مطالبه دیرین پاسخ عملی دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محرومیت ۳۲ روستای این شهرستان از آب شرب سالم و پایدار، این موضوع را مطالبه‌ای به‌حق و قانونی دانست و بر ضرورت پیگیری جدی وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای رفع این مشکل تأکید کرد.

سعید رحمت‌زاده اظهار کرد: ۳۲ روستا در هر پنج بخش شهرستان صومعه‌سرا از آب شرب سالم و پایدار محروم هستند و این وضعیت نه یک گلایه ساده، بلکه مطالبه‌ای به‌حق و قانونی از دولت است.

وی افزود: با وجود پیگیری‌های صورت‌گرفته، تاکنون شاهد تحقق این مطالبه مردم نجیب و صبور این روستاها نبوده‌ایم.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تأمین آب شرب این روستاها اولویت قطعی من است و با استفاده از تمام ظرفیت‌های نظارتی و قانونی مجلس، تا حصول نتیجه نهایی از این مطالبه مردمی کوتاه نخواهم آمد.

رحمت‌زاده ادامه داد: یکی از اصلی‌ترین وظایف نماینده، بیان و رساندن صدای مطالبات به‌حق مردم به دولت، تسهیل‌گری برای رفع موانع اداری و کمک به تأمین اعتبار لازم است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای رفع مشکل آب شرب روستاهای شهرستان صومعه‌سرا گفت: به لطف خدا، طی دو سال گذشته با پیگیری‌های انجام‌شده و هماهنگی‌های صورت‌گرفته با قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش، طرح‌های عملیاتی برای رفع معضل دیرینه آب شرب روستاهای شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس افزود: پروژه‌های آبرسانی محرومیت‌زدایی، از جمله مجتمع بزرگ مناره‌بازار، با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی و اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در حال اجراست که با تکمیل آن، خانوارهای روستایی متعددی از آب شرب سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

وی بیان کرد: پروژه‌های میانبر، ملکسر، پشتمسار و پردسر نیز با پیگیری‌های انجام‌شده در دست تکمیل و اجراست تا به مردم فهیم و صبور شهرستان صومعه‌سرا ارائه شود.

رحمت‌زاده همچنین با اشاره به دیدار خود با معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: در این دیدار بر ضرورت تأمین اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه‌ها تأکید شده است.

وی ادامه داد: با این حال، وعده‌ها کافی نیست؛ آنچه مردم صومعه‌سرا به‌حق از مسئولان طلب می‌کنند، اجرای عملی و بهره‌برداری کامل از این طرح‌هاست.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مردم شریف تمامی روستاهای شهرستان صومعه‌سرا لایق زندگی با کرامت و دسترسی به ابتدایی‌ترین امکانات، یعنی آب شرب سالم هستند و هیچ بهانه‌ای در این زمینه برای بنده از سوی دستگاه‌های اجرایی پذیرفتنی نیست.

رحمت‌زاده از دستگاه‌های مسئول، به‌ویژه وزارت نیرو، خواست با تخصیص فوری اعتبارات و تسریع در اجرای پروژه‌های در دست اقدام، به این مطالبه دیرین پاسخ عملی دهند.

وی تأکید کرد: به‌عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، به‌طور جدی بر روند اجرای این طرح‌ها نظارت خواهم کرد و از هیچ اقدامی برای احقاق حقوق مردم این مناطق فروگذار نخواهم بود.