سردار جاویدان: مرزهای کشور از امنیت بالایی برخوردار است

ملاقات مرزی فرمانده مرزبانی فراجا با فرمانده مرزبانی جمهوری آذربایجان در مرز آستارا+ تصاویر

فرمانده مرزبانی فراجا اظهار داشت: مرزهای کشور ما به جهت آمادگی بالای نیروهای مسلح و همراهی مردم به عنوان مرزیاران از امنیت بالایی برخوردار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سردار علی‌اکبر جاویدان، فرمانده مرزبانی فراجا در جریان ملاقات مرزی با فرمانده مرزبانی جمهوری آذربایجان در مرز آستارا گفت: مرزهای کشور ما به جهت آمادگی بالای نیروهای مسلح و همراهی مردم به عنوان مرزیاران از امنیت بالایی برخوردار است.

فرمانده مرزبانی فراجا افزود: در تمامی پایانه‌های مرزی مبادلات مرزی در حال انجام است و دیپلماسی مرزی به جهت تعامل بالای نیروهای مسلح فعال می‌باشد.

وی ادامه داد: در ۴۸ ساعت گذشته به جهت ورود گروه پ.ک.ک به منطقه چالدران آذربایجان غربی نیروهای مرزبانی با قاطعیت در مقابل آن‌ها ایستادند که در این راستا ۲ نفر از نیروهای دشمن به هلاکت رسیده، چند نفر هم مجروح شدند و مقادیری سلاح و مهمات هم از آن‌ها به جا ماند.

جاویدان افزود: مردم آگاه باشند که سربازان ولایت در نوار ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتری مرزهای خشکی، دریایی و رودخانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از آمادگی کامل برخوردار هستند.

فرمانده مرزبانی فراجا همچنین اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون مرزهای ایران ۸۲ بار مورد تعرض گروه‌های تکفیری و تجزیه‌طلب قرار گرفته است و در تمامی این موارد توطئه‌های آن‌ها خنثی شده است.

در جریان این ملاقات مرزی سردار رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی کشور هم حضور داشت که بازدید از نوار مرزی آستارا و برگزاری نشست با فرمانده مرزبانی جمهوری آذربایجان از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده بود.