عملکرد مجید حسن‌زاده داد همه را در آورد

رزاقی: شهردار کومله با وعده های واهی به دنبال بقا در صندلی مدیریت است

سخنگوی شورای شهر کومله با بیان اینکه به نظر می‌رسد شهردار از خیابان‌های این شهر گذر نمی‌کند و از وضعیت نابسامان آسفالت شهر خبر ندارد، افزود: دیگر نمی‌دانم به چه زبانی بگویم که خیابان‌های شهر را آسفالت کنید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مهدیه رزاقی سخنگوی شورای شهر کومله در جلسه شورای شهر کومله، در نطق پیش از دستور به انتقادی تند از عملکرد شهردار کومله {مجید حسن‌زاده} پرداخت و با اشاره به آسفالت ضعیف و مستهلک سراسر در شهر کومله اظهار کرد: این مساله در حال حاضر مطالبه اصلی مردم این منطقه است و بارها بابت روکش آسفالت سراسری شهر، تذکرات لازم را به شهردار داده ام.

وی با بیان اینکه شهردار کومله هر بار به بهانه‌های مختلف از انجام آسفالت سر باز می‌زند، گفت: شهردار یکبار هوای بارانی را بهانه می‌کند و یکبار تعطیلی کارخانه آسفالت را، یکبار خرابی دستگاه فینیشر را بهانه می‌کند و یکبار کمبود قیر را، یکبار نیز کسری بودجه و تامین هزینه‌های پیمانکار را بهانه می‌کند، این در حالیست که شهرداری‌های دیگر، مشغول عملیات آسفالت ریزی هستند، گویا آفتاب فقط برای شهرداری کومله، نمی‌تابد.

سخنگوی شورای شهر کومله با بیان اینکه به نظر می‌رسد شهردار از خیابان‌های این شهر گذر نمی‌کند و از وضعیت نابسامان آسفالت شهر خبر ندارد، افزود: دیگر نمی‌دانم به چه زبانی بگویم که خیابان‌های شهر را آسفالت کنید و نمی‌دانم فردای کذایی شهردار که قرار است آسفالت ریزی انجام شود چه زمانی فرا می‌رسد.

رزاقی با بیان اینکه شهردار با بهانه‌های واهی، اعضای شورا را در مقابل شهروندان قرار می‌دهد، گفت: مردم بابت خسارت به خودروها و خسارهای جانی، از ما مطالبه می‌کنند که البته درست است.

وی با بیان اینکه جلسات با شهردار پیرامون مسائل متعدد شهر از جمله آسفالت و تامین روشنایی معابر، تاکنون خروجی مفیدی نداشته است، افزود: چنین به نظر می‌رسد که شهردار کومله، با وعده‌های واهی میخواهد کژ دار و مریز با شورای ششم سپری کند تا بتواند همچنان شهردار باقی بماند.

سخنگوی شورای شهر کومله با تعیین ضرب الاجل به شهردار تاکید کرد؛ آسفالت و روشنایی معابر باید تا پایان خردادماه اجرایی شوند در غیر اینصورت بدون هیچ اغماض و تعارفی طرح سوال از شهردار را کلید خواهم زد.