در کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورا:

با اجرای اساسنامه جدید سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت مخالفت شد

کریمی کرنق درباره اساسنامه سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت گفت: طبق بررسی‌های انجام‌شده از سوی همکاران شهرداری رشت، این اساسنامه با شرح وظایف سازمان مدیریت پسماند شهرداری تداخل دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، حسن کریمی کرنق در جلسه ۱۷۲ کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اعلام کرد بررسی‌های اولیه درباره اساسنامه سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت، لزوم پیوستن به این سازوکار را تأیید نمی‌کند و کمیسیون فعلاً با این اساسنامه مخالفت کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای شهر رشت، کریمی کرنق در این جلسه که با حضور اعضای کمیسیون، مشاوران و همکاران شهرداری رشت برگزار شد، گفت: طبق بررسی‌های انجام‌شده از سوی همکاران شهرداری رشت، این اساسنامه با شرح وظایف سازمان مدیریت پسماند شهرداری تداخل دارد. نتیجه مکاتبات تاکنون نیز حاکی از آن است که همکاری با شرکت‌ها و سازمان‌های موازی با مجموعه شهرداری، خارج از چارچوب قانونی است؛ لذا تا زمان احراز دلایل کافی برای امضای اساسنامه مذکور، عدم موافقت کمیسیون در این خصوص اعلام می‌شود.

کریمی کرنق در ادامه با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به شهروندان و حاضران در جلسه، این ماه مبارک را منشأ برکات معنوی دانست و عبودیت خالص را در ماه بهار قرآن برای همگان مسئلت کرد.

وی در بررسی لایحه‌ای دیگر با موضوع مشکلات انتقال چهار درصد بیمه تأمین اجتماعی تعدادی از همکاران حوزه خدمات شهری و سازمان آتش‌نشانی که در آستانه بازنشستگی قرار دارند، پس از اظهارنظر همکاران شهرداری و اعضای کمیسیون، دستور داد فهرست کاملی از تعداد و مشخصات این نیروها به همراه مبالغ چهار درصد بیمه، به تفکیک تهیه و تنظیم شود تا در اسرع وقت نسبت به رفع مشکل این دسته از همکاران اقدام شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی شهر در توضیحات بیشتر افزود: بیمه تأمین اجتماعی گروهی از همکاران در آستانه بازنشستگی در بخش‌های رفت‌وروب و بعضاً آتش‌نشانی که در سال‌های ابتدایی به‌عنوان نیروهای شرکتی فعالیت داشته‌اند، در آن زمان از سوی شرکت‌ها پرداخت نشده و اکنون پس از گذشت سال‌ها و در آستانه بازنشستگی، برای آنان ایجاد چالش کرده است که باید به‌نحوی برطرف شود.

در این جلسه، مشاوران موضوع تخریب آسفالت معابر و محلات به دلیل ایجاد نوارهای حفاری را مطرح کردند و عنوان شد که اخیراً به‌دنبال آغاز پروژه‌های فیبر نوری، حجم و تعداد حفاری‌ها در سطح شهر، به‌ویژه در معابر منطقه یک، افزایش یافته و ترمیم آسفالت با کیفیت بسیار پایین انجام شده است.

هادی رمضانی، عضو کمیسیون، در این رابطه پیشنهاد کرد شهرداری تا زمان اتمام و ترمیم کامل حفاری‌های موجود، از صدور مجوزهای جدید حفاری خودداری کند.

در پایان این جلسه، چند لایحه حمایت مالی بررسی و تعیین تکلیف شد. همچنین تأکید شد توجه ویژه‌ای به تکمیل طرح تفصیلی شهر و تمرکز بر ایجاد درآمدهای پایدار برای شهر صورت گیرد.