عدم آگاهی صحیح مردم نسبت به قوانین بیمهای | سرانه بیمه در گیلان بالاست
در نشست خبری شورای هماهنگی شرکتهای بیمه بازرگانی استان گیلان مطرح شد: آگاهی مردم از قوانین و خدمات بیمهای شرکتهای بیمه ضرورت دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، نشست خبری شورای هماهنگی شرکتهای بیمه بازرگانی استان گیلان به مناسبت روز خبرنگار و با حضور فرهاد بازیار رئیس سندیکای بیمه گران استان گیلان، علیرضا زندیپور معاون خسارت بیمه دانا گیلان، هادی فرید چافی مدیر بیمه ما استان گیلان و دبیر کارگروه اشخاص سندیکای بیمه گران استان گیلان، سید سجاد حسینی شرکت بیمه ملت و دبیر کارگروه اموال سندیکای بیمه گران استان، سید سعید صمدی پناه از شرکت بیمه نوین و دبیر کارگروه سندیکا، بهمن بابا زاده مدیر بیمه تعاون استان و دبیر کارگروه رفاهی سندیکای بیمه گران گیلان، مجتبی ارستن بیمه تجارت نو و دبیر سندیکای بیمه گران استان و جمعی از خبرنگاران در دفتر شرکت بیمه پارسیان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، فرهاد بازیار رئیس سندیکای بیمه گران استان اظهار داشت: در زمینه بیمه، جامعه یک شناخت کلی به امور بیمهای دارد و یکی از مشکلات شرکتهای بیمهای خصوصا در استان گیلان، عدم آگاهی صحیح نسبت به قوانین بیمهای است.
وی با بیان اینکه رسانهها به میزان زیادی میتوانند در افزایش آگاهی در عموم مردم موثر باشند، گفت: ارتقای آگاهی مردم موجب ارائه خدمات بهتر و مطلوبتر شرکتهای بیمهای خواهد شد.
بازیار با اشاره به سابقه سندیکای بیمه گران گفت: سندیکای بیمه گران در استان از سال ۱۳۴۶ فعالیت خود را آغاز کرد و همواره سعی نموده است تا فرهنگ بیمه را در جامعه نهادینه کند. در حال حاضر ۲۵ شرکت بیمهای که هر کدام شعباتی در استان و شهرستانها دارند عضو سندیکا هستند و کارگروههایی نیز ذیل این سندیکا وجود دارند که به صورت تخصصی به موارد حیطه تخصصی خود میپردازند.
وی با تاکید بر اینکه تمامی تلاش ما این است که خدمات بهتر و مطلوبتری به جامعه هدف ارائه دهیم، افزود: در زمینه شورای هماهنگی شرکتهای بیمه بازرگانی استان گفت: شورای هماهنگی شرکتهای بیمه بازرگانی گیلان از سال ۹۶ تشکیل شد و تاکنون سه دوره هیات مدیرهای فعالیت داشته است و هدف از فعالیت شورا نیز ارائه خدمات بهتر به مردم است.
رئیس سندیکای بیمه گران استان گیلان یکی از نکات مثبت این شورا در گیلان را هماهنگی و همراهی بسیار مناسب شرکتهای بیمه در این استان برشمرد و افزود: این همراهی باعث شده صنعت بیمه در گیلان از ضریب نفوذ مناسبی برخوردار باشد و پتانسیل بسیار زیادی نیز برای افزایش ضریب نفوذ وجود دارد.
بازیار خاطر نشان کرد: چهارمین استانی هستیم که سرانه بیمه و ضریب نفوذ بیمه در آن بالاست، اما همچنان راه درازی در پیش داریم.
وی با تاکید بر اینکه نهاد ناظر شرکتهای بیمه یعنی بیمه مرکزی کشور بر آیین نامهها و بخشنامهها نظارت میکند و ما نیز در قوانین خود تلاش کردهایم که سهولت استفاده مردم از بیمه را در نظر بگیریم، اذعان داشت: بیشترین استفاده و میانگین فروش بیمه نامه در گیلان مربوط به بیمه شخص ثالث و درمان است.
بازیار با بیان اینکه به دلیل وجود جمعیت سالمندی و بیماران خاص و سایر بیماریها، ضریب خسارت درمان در استان بیشتر است، اظهار کرد: بیشترین میزان استفاده از بیمارستانهای خصوصی در گیلان وجود دارد و همچتین دلیل دیگر افزایش تعرفه و تورم در حوزه درمان و پزشکی است.
رئیس سندیکای بیمه گران استان گیلان گفت: شرکتهای بیمه کالایی را میفروشند که امنیت ساز است و آنان که جزئیات بیمه را درک کنند با خرید بیمه نامههای مختلف این امنیت را با خود به همراه خواهند داشت.
در ادامه مدیران حاضر به بیان مشکلات و نقطه نظرات خود در زمینه هایی، چون قوانین بیمه شخص ثالث، افت قیمت خودرو، احکام صادره دادگستری، درمان تکمیلی، آتش سوزی، بیمه نامههای عمر و زندگی، افزایش تعرفههای پزشکان و… پرداختند و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
دیدگاه