نخستین جشنواره طبخ کیلکا در بندرانزلی
کوروش خلیلی، مدیرکل شیلات گیلان گفت: نخستین جشنواره طبخ گیلکا در گیلان در بندرانزلی با شرکت ۱۵ گروه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، کوروش خلیلی، مدیرکل شیلات گیلان گفت: نخستین جشنواره طبخ کیلکا با شرکت ۱۵ گروه در بندرانزلی برگزار شد و به آشپزان ۳ غذای برگزیده و تزئین برتر غذاها جوایزی اهدا شد و همه شرکتکنندگان هم لوح حضور در جشنواره را دریافت کردند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش مصرف انسانی کیلکا و قرار گرفتن آن در سبد غذایی خانوارها عنوان کرد و افزود: مصرف انسانی کیلکا در گیلان به ۵ درصد رسیده و تلاش میکنیم این میزان مصرف را به ۱۰ درصد برسانیم.
مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به ارزش غذایی بالای ماهی کیلکا، گفت: چنین جشنوارههایی ضمن ایجاد نشاط در جامعه، مردم را به مصرف بیشتر این ماهی مغذّی تشویق میکند.
کوروش خلیلی با بیان اینکه در حال حاضر بندرانزلی تنها بندر گیلان است که در آن ماهی کیلکا صید میشود، افزود: ۳۰ شرکت صیادی در گیلان هر سال حدود ۶ هزار تن کیلکا از دریای خزر صید میکنند.
دیدگاه