تدوین دستورالعمل ویژه وزارت جهاد برای برونرفت از بحران برنج
محمدی به نگرانی بابت انبار برنج کشاورز و آغاز فصل زراعی جدید اشاره کرد و گفت: در این راستا وزارت جهاد کشاورزی اقدام به تدوین دستورالعمل ویژه برای برونرفت از این بحران نموده و باید با تمرکز و برنامهریزی مقدمات خرید برنج شالیکاران را فراهم کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، در پی دیدار استاندار گیلان با معاون اول رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی و مصوبه دولت برای اختصاص ۶۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای خرید برنج از کشاورزان به قیمت متناسب با ارقام مختلف برنج، نشست تخصصی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با تشکلهای تخصصی برنج این استان با موضوع بررسی راهکارهای خرید برنج مانده در انبارهای کشاورزان برگزار شد.
صالح محمدی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اشاره به خلاصه شدن مشکلات کشاورزی استان در انباشت محصولاتی چون برنج، چای و مرکبات گفت: انباشت حجمی از این محصولات برای اقتصاد و تولیدکنندگان استان نگرانی ایجاد کرده است و بخش اصلی آن مربوط به واردات برنج است.
وی افزود: عملکرد انجمن واردکنندگان برنج طی ۸ ماه از تشکیل آن بسیار قویتر از انجمن تولیدکنندگان برنج با سابقه ۴۰ساله است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان مدل توسعهیافتگی یک جامعه را مدل یک صدایی آن جامعه دانست و یادآور شد: با ارائه آمار و اطلاعات واحد میتوانیم به حل این مساله کمک کنیم و این همان نکتهای است که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز میباشد.
محمدی بخش عمده مشکل محصولاتی مانند چای و برنج را واردات بیش از کسری کشور عنوان کرد و گفت: محصولاتی با ویژگی تولید در کشور و دارا بودن مجوز واردات و صادرات طبق قانون، محصولاتی خطرناک هستند و مانند یک تیغ دولبه باید با آن برخورد شود و کوچکترین اشتباهی سبب پدید آمدن لطمات بزرگ خواهد شد.
وی به نگرانی بابت انبار برنج کشاورز و آغاز فصل زراعی جدید اشاره کرد و گفت: در این راستا وزارت جهاد کشاورزی اقدام به تدوین دستورالعمل ویژه برای برونرفت از این بحران نموده و باید با تمرکز و برنامهریزی مقدمات خرید برنج شالیکاران را فراهم کرد.
محمدی ایجاد جذابیت برای زنجیرههای برنج و واردکنندگان و تقویت شرکتهای داخلی و تشکلهای استانی را از جمله گام نخست در آغاز این راه دانست.
دیدگاه