رئیس دانشگاه آزاد گیلان:

شعار هر دانشجو، یک مهارت در دانشگاه‌ها معنی پیدا کند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تعامل بین دانشگاه و صنعت را مهم خواند و اذعان داشت: تعامل و ارتباط دانشگاه با صنعت بسیار قابل توجه است و رونق تولید از طریق تعامل دانشگاه و صنعت اتفاق خواهد افتاد و کارها باید با نگاه دانش بنیانی انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران و مسئولین استانی، از پژوهشگران و محققان برتر همچنین شرکت کنندگان در اولین رویداد صدرا در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تقدیر شد.

محمد دوستار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در این مراسم با خیرمقدم به اعضای هیات علمی، پژوهشگران و نمایندگان شرکت‌هایی که در طرح صدرا با دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، همچنین پژوهشگرانی که در طول سال گذشته با دانشگاه همراهی داشتند، گفت: پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در طول یک سال گذشته علاوه بر کسب افتخارات زیادی که برای دانشگاه داشته‌اند و در زمینه تولید علم و فنآوری خدمات خوبی را به جامعه ارائه دادند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان دانشگاه بزرگی است که حدود ۳۹ هزار دانشجو در مقاطع مختلف کاردانی تا دکتری تخصصی در آن به تحصیل مشغولند و همچنین حدود ۶ هزار دانش آموز دارد که با ۶ هزار خانواده خود می‌تواتنند در زمینه‌های مختلف در جامعه همکاری کنند.

دوستار تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بسیار عظیمی است که بخشی از جامعه از این ظرفیت‌ها مطلع نیستند و باید تلاش مضاعفی داشته باشیم تا این ظرفیت به جامعه معرفی شود. این دانشگاه به اندازه یک سوم هزینه‌هایی که برای دانشجویان در دانشگاههای دولتی جهت آموزش و تربیت آنان انجام می‌شود، در دانشگاه آزاد اسلامی هزینه می‌کنیم. یعنی دانشگاه‌های دولتی سه برابر بیشتر از دانشگاه آزاد اسلامی برای آموزش دانشجویان هزینه می‌کند با اینحال با مشاهده فعالیت‌های فن آورانه دانشگاه‌ها، این مسئله قابل توجه است و دانشگاه آزاد اسلامی در جایگاه بهتری قرار دارد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی متکی به درآمد‌های شهریه‌ای و درآمد‌های غیر شهریه‌ای گه مستقیما از اعتماد جامعه و خانواده‌ها بدست می‌آید و این نکته مهمی است که دانشگاه آزاد اسلامی خدمات ارزنده‌ای را در جامعه علمی و در کشور ارائه می‌دهد و توسط همین استادان و پژوهشگران بی‌ادعا و پژوهشگرانی که بی‌منت در حال دنبال کردن فعالیت‌های فن آورانه خود هستند، امسال هم برای اولین بار با برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت میزبان ۳۰ شرکت بودیم و اعتقاد داریم که اگر بخواهیم زمینه اشتغال در جامعه فراهم شود و جوانان امیدوار‌تر به مسائل آموزشی و پژوهشی خودشان بپردازند باید زمینه اشتغال آن‌ها را از طریق مهارت آموزی فراهم کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تعامل بین دانشگاه و صنعت را مهم خواند و اذعان داشت: تعامل و ارتباط دانشگاه با صنعت بسیار قابل توجه است و رونق تولید از طریق تعامل دانشگاه و صنعت اتفاق خواهد افتاد و کارها باید با نگاه دانش بنیانی انجام می‌شود و قطعا اگر چالش‌های صنعت به دانشگاه انتقال داده نشود و دستآورد‌های علمی پژوهشی دانشگاه در اختیار صنعت قرار نگیرد و آزمایش و خطاها صورت نگیرد، این انتظارات تحقق پیدا نمی‌کند.

دوستار تصریح کرد: امیدوارم با کمک بیشتر صنایع، رویداد صدرا در سنوات آینده با کیفیت بالاتری برگزار شود و با ارائه مشاوره به صنایع با هدف اینکه در کل استان حرکتی انجام شود و زمینه اشتغال در استان گیلان معرفی شود.

وی ادامه داد: این صنعت است که می‌تواند به یاری دانشگاه‌ها شتافته و شعار هر دانشجو، یک مهارت در دانشگاه‌ها معنی پیدا کند و دانشکده مهارت و کارآفرینی و مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی با نیت تربیت دانشجویان ماهر، راه اندازی شده است.

دوستار با تاکید بر وجود ظرفیت‌های بیشمار در استان و بالفعل شدن و تبدیل این ظرفیت‌ها به مزیت قابل رقابت در استان گیلان و جهش در تمام حوزه‌ها، بیان کرد: دغدغه‌ای که در استان گیلان وجود دارد دو قشر دانشگاه و صنعت هستند که مانند دو بال توسعه کشور هستند و وقتی یک پژوهشگر، پژوهشی را انجام می‌دهد قطعا باید آن پژوهش در سازمان و یا شرکت به کار گرفته شود و اگر گرفته نشود، آن انتظاری را که از دانشگاه دارد، برآورد نمی‌شود.

در پایان از تعدادی پژوهشگران و فن آوران برتر واحد رشت و استان و شرکت‌های حاضر در رویداد صدرا تجلیل شد.

Share