رئیس اداره حراست آموزش و پرورش گیلان:

به کارگیری نیروی غیرهم جنس در مدارس گیلان ممنوع است | دستگاه‌های سیگنال‌یاب خریداری می‌شود

امیری اظهار کرد: به کارگیری نیروی غیرهم جنس در همه مدارس، چه دولتی و غیردولتی، اختلاط دانش آموزان دختر و پسر در آموزشگاه‌های آزاد و عدم رعایت حدود شرعی توسط برخی دانش آموزان، اولیا و مربیان در مراکز آموزشی ممنوع است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، علی امیری، رئیس اداره حراست آموزش و پرورش استان گیلان در نشست تخصصی آینده اندیشی آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش استان با اشاره به برخی توفیقات آموزش و پرورش در برگزاری آزمون‌های تحصیلی اظهار داشت: امتحانات نهایی امسال در پایه دوازدهم امسال به صورت الکترونیک برگزار شد و برای اولین بار در گیلان همه حوزه‌های اجرایی به راکت‌های موبایل‌یاب مجهز شدند. همچنین اعتباری هم برای خرید دستگاه‌های سیگنال‌یاب در اختیار مناطق قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر ضرورت جدیت روسا و معاونان ادارات مناطق در اجرای بدون توقف قوانین و شیوه‌نامه‌ها خاطرنشان کرد: به کارگیری نیروی غیرهم جنس در همه مدارس، چه دولتی و غیردولتی، اختلاط دانش آموزان دختر و پسر در آموزشگاه‌های آزاد و عدم رعایت حدود شرعی توسط برخی دانش آموزان، اولیا و مربیان در مراکز آموزشی ممنوع است.

رئیس اداره حراست آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به نقشه‌های شوم کشورهای غربی، عربی و عبری در برهم زدن آرامش کشور به ویژه در آغاز سال تحصیلی اظهار داشت: باید با درک شرایط و اولویت‌بندی مناسب برنامه‌ریزی‌های لازم را برای مقابله با این هجمه‌ها انجام دهیم چرا که دشمن، امروز، در جنگ نرم عفاف جامعه را هدف گرفته است و همه ما باید دِین خود را به کشور و منافع ادا کنیم.

معاون آموزش متوسطه و دبیر ستاد پروژه مهر آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این آیین گفت: براساس آیین نامه اجرایی مدرسه، از ۳۵۳ مدرسه بازدید شده است که این روند حضور روسا و معاونان ادارات باید ادامه پیدا کند.

جابر عباسی با تأکید بر نقش نیروی انسانی در تحولات مدرسه خاطرنشان کرد: برای ایجاد تحولات بنیادین در مدارس تغییر رویکردهای مدیران و در صورت لزوم تغییر مدیریت‌ها و برگزاری دوره‌های چند روزه برای مدیران تازه منصوب شده ضروری است.

وی با اشاره به اجرای طرح شهید عجمیان در برخی مدارس استان، از روسای ادارات مناطق خواست در شاداب‌سازی و رنگ‌آمیزی مدارس با گروه‌های جهادی همکاری کنند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این نشست گفت: برگزاری جلسات مستمر با مدیران مدارس جهت آمادگی بیشتر در استقبال از سال تحصیلی نو ضروری است.

حسین زره کارگر با اشاره به اختصاص حداقل ۵ درصد هزینه‌های فرهنگی سازمان‌ها به آموزش و پرورش در نشست شورای آموزش و پرورش اظهار داشت: روسای ادارات در کمیته‌های برنامه ریزی شهرستان‌ها برای محقق شدن این اعتبار فرهنگی پیگیری کنند. وی با تأکید بر این که دریافت پول نقد در مدارس تخلف است و همه مدارس به دستگاه کارت خوان مجهز باشند خطاب به روسای ادارات آموزش و پرورش مناطق گفت: آمار املاک در اختیار اشخاص، هر چه زودتر احصا و اداره آن به آموزش و پرورش بازگردانده شود.

زینب کریمی، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این نشست تخصصی، با اشاره به برنامه‌ها، اقدامات انجام شده و استفاده از فرصت‌ها اظهار داشت: تابستان فرصت مغتنمی برای تداوم فرایند صحیح تربیت و تکمیل روند آموزش در سال آینده است و در این راستا آموزش ابتدایی استان برای تحقق شعار عدالت آموزشی و نصیب آموزشی برابر برای کودکان دبستانی و نوآموزان کودکستان ها، انواع جشنواره ها، کارگاه‌ها و بینارهای آموزشی، تولید محتواها، جهت کیفیت بخشی سیاست‌های آموزشی و تربیتی به کار گرفته است.

Share