آشنایی با انواع مدل های پارتیشن شیشه ای
شرکت فنی و مهندسی چوبا فرم با بیش از یک دهه تجربه در طراحی و نصب سازه های شیشهای، سیستم های مختلفی را برای پارتیشن های اداری ارائه میدهد.
پارتیشن شیشه ای بهترین و جذاب ترین انتخاب برای بخش بندی و جدا سازی فضاهای کاری مدرن است که امکان بهره مندی از نور را فراهم می نماید و به منظور تفکیک فضا می توان مانع از نفوذ صدا در محیط اطراف شد.
علاوه بر این امر، پارتیشن اداری شیشه ای جایگاه بسیاری در محیط های اداری مدرن به خود اختصاص داده اند و نقش بسیاری در زیبا سازی دکوراسیون داخلی دفاتر نیز دارند. در واقع این پارتیشن ها جداکننده های لوکس هستند و به عنوان دیوارهایی برای جدا سازی محیط هایی همچون شرکت ها، دفاتر اداری، بانک ها و… مناسب می باشند.
در این مقاله به نقل از وب سایت چوبافرم به ارائه توضیحاتی راجع به پارتیشن شیشه ای، عوامل موثر در انتخاب بهترین نوع آن و هم چنین بررسی کامل این سبک از پارتیشن ها میپردازیم و به شما کمک میکنیم تا یک پارتیشن شیشه ای ایدهآل را برای محل کار یا منزل خود انتخاب و خریداری نمایید.
پارتیشن شیشه ای
پارتیشن های شیشه ای یا دیوار شیشه ای یک نوع زیبا و کاربردی از انواع پارتیشن های اداری می باشد و این قابلیت را دارد که تحت عنوان یک سازه معماری یک اتاق را بسیار دلنشین تر جلوه دهد در عین حال که از نور محیط اطراف نیز برخوردار خواهد بود.
این سازه دارای عایق صدا می باشد و همه افراد می توانند در سکوت و کمال آرامش به کار بپردازند بنابراین شرایط فوق العاده ایده آلی را برای انواع محیط های اداری و دفاتر ایجاد می نماید.
از دیگر مزیت های پارتیشن های شیشه ای، حفظ حریم شخصی افراد در محیط های اداری و سازمان ها است. هم چنین این نوع از پارتیشن ها در طرح ها و مدل های مختلف و متنوعی ساخته می شوند که در عین حال که بسیار مقرون به صرفه می باشند بلکه با هر نوع سلیقه ای نیز همخوانی دارند.
انواع پارتیشن های شیشه ای
پارتیشن شیشه ای فریم دار
فریم و یا قاب پارتیشن های شیشه ای فریم دار از نوع پروفیل های آلومینیومی است و برای فضاهایی مناسب است که محدودیتی نداشته باشند.
پارتیشن شیشه ای فریم لس
در این نوع از پارتیشن، از فریم های مخفی که به صورت کشویی قرار داده می شود استفاده شده است و به معنای این نیست که هیچ فریمی در نصب آن استفاده نشده است.
پارتیشن شیشه ای تک جداره یا ثابت
این نوع از پارتیشن از نوع شیشه سکوریت ساخته می شود و در دفاتر و سازمان ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و خود به انواع تک جداره فریم لس، تک جداره ام دی اف و یا چوبی تقسیم می گردد.
پارتیشن شیشه ای دو جداره
پارتیشن شیشه ای دو جداره یک نوع راهکار پیشرفته و بهترین گزینه برای مکان هایی است که دارای آلودگی صوتی بسیاری می باشد و برای شرکت ها و سازمان ها و دفاتر اداری بزرگ بسیار مناسب می باشد.
پارتیشن شیشه ای متحرک
پارتیشن شیشه ای متحرک یا اسلایدینگ در مکان هایی نصب می شود که لازم می شود ابعاد پارتیشن را کوچک و بزرگ نمود و تغییر داد. این پارتیشن ها دارای درب می باشند و باز و بسته می شوند.
پارتیشن شیشه ای رنگی
پارتیشن های شیشه رنگی نوع دیگری از پارتیشن ها را تشکیل می دهند که در موارد خاصی استفاده می شود و برای پوشاندن محیط داخلی مناسب هستند.
پارتیشن با شیشه هوشمند
این نوع از پارتیشن ها نسل جدیدی از تکنولوژی می باشند که کمتر شناخته شده اند. پارتیشن شیشه ای هوشمند یا اسمارت گلس هر آنچه را که از یک پارتیشن شفاف و مات بخواهید به شما تحویل می دهد.
پارتیشن شیشه ای مات
پارتیشن با شیشه های مات اغلب در اتاق مدیریت و اتاق جلسات کاربرد دارد. ظاهر مات این توع از پارتیشن علاوه بر اینکه به حفظ حریم خصوصی کمک می کند، جریان نور را نیز منعکس می نماید.
مزایای پارتیشن شیشه ای
- مقاومت در برابر ضربات احتمالی ناشی از تردد افراد و وسایل
- قابلیت انعکاس و انتشار نور به داخل فضا برای مکان هایی که دسترسی به پنجره و یا بازشو ندارند
- جلوگیری از نفوذ گرد و غبار
- مقاومت در برابر رطوبت و انبساط و انقباض ناشی از برودت
- نظافت آسان و سریع
- نصب آسان و در کمترین زمان
- قابل جمع آوری و نصب مجدد
- مقاومت در برابر صدا ها و عایق صوتی در انواع تک جداره و دوجداره
- هزینه مناسب
قیمت پارتیشن شیشه ای
قیمت پارتیشن های شیشه ای با توجه به انواع آن، نوع نصب، نوع کارایی و نوع شیشه ای که در آن به کار رفته است، تعیین می گردد. علاوه بر موارد ذکر شده، پارامترهای دیگری نیز در تعیین قیمت موثر می باشند از قبیل:
- مساحت و متراژ فضای مورد نظر
- کیفیت و نوع فریم
- نوع و تعداد درب ها
نصب پارتیشن شیشه ای
به منظور نصب پارتیشن های شیشه ای در دفاتر و یا منازل، لازم است ابتدا محل مورد نظر به طور دقیق اندازه گیری و شرایط قرار گیری پارتیشن ها بررسی شود. سپس طراح یک نقشه کلی از فضای مد نظر تهیه می نماید و پس از آن نوبت به ساخت پارتیشن ها می رسد.
در مرحله پایانی که مرحله نصب پارتیشن شیشه ای می باشد، لازم به ذکر است که این امر باید توسط تکنسین متخصص و حرفه ای و با استفاده از ابزار آلات و یراق آلات مخصوص صورت گیرد.
شیشه مصرفی در پارتیشن شیشه ای
در ساخت و اجرای این نوع از سازه ها می توان از انواع شیشه مانند شیشه سکوریت, شیشه لمینت, شیشه دو جداره و… استفاده نمود. در بین انواع شیشه های نامبرده شده، شیشه سیکوریت به دلایلی از قبیل مقاومت بالا در برابر ضربه و حرارت کاربرد بیشتری دارد و در نتیجه گزینه مناسب تری می باشد.
درب های قابل استفاده در پارتیشن های شیشه ای
درب پارتیشن های شیشه ای به دو صورت لولایی و کشویی اجرا می شوند. در پارتیشن با درب لولایی درب حول محورهای تعبیه شده در لولا باز و بسته می شود اما در پارتیشن های کشویی یا ریلی، درب در راستای ریلی که در کف و یا سقف تعبیه شده است حرکت می کند.
انواع فریم های مورد استفاده درپارتیشن شیشه ای
فریم ها در پارتیشن های شیشه ای می تواند از جنس استیل، آلومینیوم و آهنی باشد. فریم ها قابلیت اجرا در رنگ های مختلف بصورت رنگ کوره ای را نیز دارند.
سخن آخر
پارتیشن های شیشه ای دارای انواع مختلفی میباشد و عوامل بسیاری مانند عایق صدا بودن، زیر سازی، ارتفاع سقف، هزینه و… در انتخاب پارتیشن شیشه ای تاثیر دارند. شرکت فنی و مهندسی چوبا فرم با بیش از یک دهه تجربه در طراحی و نصب سازه های شیشهای، سیستم های مختلفی را برای پارتیشن های اداری ارائه میدهد. شما میتوانید با توجه به ارتفاع سقف محل نصب و جزئیات فنی آن مناسب ترین پارتیشن برای کاربری مدنظر خود را انتخاب نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان مجموعه چوبافرم تماس بگیرید.
منبع: پارتیشن شیشه ای چوبافرم
دیدگاه