تحقق به تصور ثروتمند بودن با خیارشور

برای اینکه بتوانید با خیارشور ثروتمند شوید باید خوب به حرفای من دقت کنید زیرا من فردی هستم که توانستم با خیارشور به پول و ثروت خوبی برسم و اکنون این محصول جادویی را به شما نیز معرفی می کنم تا شما نیز صاحب پول و ثروت شوید.

برای اینکه بتوانید با خیارشور ثروتمند شوید باید خوب به حرفای من دقت کنید زیرا من فردی هستم که توانستم با خیارشور به پول و ثروت خوبی برسم و اکنون این محصول جادویی را به شما نیز معرفی می کنم تا شما نیز صاحب پول و ثروت شوید.

خیارشور محلی

به نظر شما علت راهیابی چاشنی هایی از قبیل خیارشور محلی به سفره های ما مردم چه بوده است؟ در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.

امروزه این محصول در صنایع غذایی مختلف و هم چنین رستوران ها و فست فودها در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود.

برای تهیه خیار شور،بایدخیار قلمی را برای مدتی مشخص در آب شور و سرکه و یا محلول های مشابه مانند لاکتیک اسید قرار داده شود.

در تهیه خیارشور از دو روش صنعتی و خانگی بهره گرفته می شود.

روش تولید سنتی آسان تر از روش صنعتی می باشد اما شرایط نگهداری آن در این روش سخت تر است.

یکی از عوامل بسیار مهم که سبب نوسان قیمت خیار شور می شود تغییرات آب و هوایی و کمبود آب و خشکسالی می باشد که دغدغه بسیاری از کشاورزان و تولید کنندگان است.

خیارشور ماهگون

امروزه خیارشور ماهگون در دو صورت فله و بسته بندی به بازار عرضه می گردد.

کیفیت های متنوعی از این محصول در بازار وجود دارد که به اندازه خیار مورد استفاده در آن بستگی دارد.

برای تهیه خیارشور سنتی از خیار قلمی، آب، نمک، سیر و ترخون استفاده می شود.

افزودن سرکه به ترکیبات خیار شور سبب افزایش ماندگاری آن می‌شود.

سبزیجات معطرمانند شوید، مرزه و گشنیز و هم چنین فلفل تند قرمز یا سبز طعم آن را دلپذیر تر می کند.

هنگام خرید خیارشور خصوصا به صورت فله کلیدی ترین موضوعی که باید به آن دقت شود، رعایت اصول بهداشتی توسط فروشگاه های عرضه کننده این محصول می باشد.

خیارشور مشهد

معمولا ریز بودن و یک دست بودن خیارشور مشهد، نمادی از مرغوبیت آن می باشد که به هنگام خرید توجه باید به آن توجه نمود.

شما می توانید بسته به میزان مصرف خود این محصول را به صورت فله یا بسته بندی خریداری نمایید.

شرایط نگهداری هر محصولی بر روی بسته بندی آن درج شده است لذا توجه به این شرایط شما را در نگهداری هر چه بهتر آن کمک خواهد کرد.

شرایط آب و هوایی ایران و چهار فصل بودن آن سبب شده تا اصلی ترین ماده اولیه خیارشور که همان خیار است به وفور در دسترس تولید کنندگان این محصول باشد.

لذا تولید کنندگان برای به دست آوردن سهم قابل توجهی از بازار باید خیار را به صورت عمده و بدون واسطه خریداری نمایند تا قیمت تمام شده محصول آن ها کمتر شود.

Share