نقش مخابرات در دفاع مقدس کمتر بیان شده است
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان اظهار داشت: نقش مخابرات در دفاع مقدس کمتر بیان شد و ناگفتههای زیادی در این بخش وجود دارد و در آن شاهد ایثار و رشادتهای نیروهای مخابرات هستیم که متأسفانه کمتر به آن پرداخته شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سرهنگ حسن حبیبی در نشست با مدیر مخابرات منطقه گیلان اظهار کرد: نقش مخابرات در دفاع مقدس کمتر بیان شد و ناگفتههای زیادی در این بخش وجود دارد و در آن شاهد ایثار و رشادتهای نیروهای مخابرات هستیم که متأسفانه کمتر به آن پرداخته شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان گفت: در هیچ عملیاتی و هیچ حرکتی در طول جنگ، فرماندهی را بدون بیسیمچی نمیدیدیم هر کجا و هر وقت عملیاتی بود، نیروهای مخابراتی در کنار فرماندهان و رزمندگان پیشگام بودند.
وی با اشاره به اینکه نیروهای مخابرات در دوران دفاع مقدس با خود اتکایی، تجربه و دانش بومی توانستند ارتباطات بیسیم و باسیم را توسعه دهند، تصریح کرد: نیروهای مخابرات ظرفیتهای بینظیری خلق کنند و به پیروزی عملیاتها کمک کردند.
سرهنگ حبیبی همچنین ادامه داد: پس از جنگ نیز بخش فنآوری و اطلاعات نیروهای مسلح، با توجه به تجارب دفاع مقدس دستاوردهای بینظیری کسب کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان تأکید کرد: مخابرات در بخشهای مختلف باید به سمت خودکفایی، دانش بومی، تجهیزات و فناوریهای نوین باشد تا آسیبپذیریهای کمتری در شرایط بحرانی باشیم.
وی با بیان اینکه امروزه با گسترش بیرویه زیرساختهای مخابراتی و فضاهای مجازی، بستر تهاجم فرهنگی به هویت دینی و انقلابی شده است و مشکلات امنیتی را نیز به همراه داشته است، گفت: در شرایط فتنههای ۱۳۸۸، ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸، به ویژه فتنه سنگین اخیر که جنگی ترکیبی بود، شاهد آن بودهایم.
حبیبی در پایان با اشاره به اینکه مسئولین باید اهتمام لازم به شبکه ملی اطلاعات و اتکا به پیام رسانهای داخلی داشته باشند، تصریح کرد: لازم است براساس تجارب دفاع مقدس تحولی اساسی در نظام مدیریتی و روشهای جاری وزارت ارتباطات و سازمانهای تابعه صورت گیرد.
دیدگاه