با سوهان می توان به موفقیت رسید

بدیهی است که برای تولید سوهان گزی در ابتدا مواد گز و سوهان به طور جداگانه آماده می شوند، پس از تهیه گز لقمه ای آن را در سوهان که حالتی شبیه به حلوا دارد، می غلتانند، البته این کار به وسیله قالبها و ابزارهای مخصوص انجام می گیرد تا محصول نهایی علاوه بر خوشمزه بودن، ظاهری مطلوب نیز داشته باشد.

شاید این جمله برای تان عجیب باشد اما حقیقت دارد برای خودم هم باورش سخت بود که روزی بتوانم با سوهان به چنین ثروتی برسم اما با تلاش هایی که انجام دادم توانستم که به این مهم برسم و امروز در جایگاه ویژه ای در این عرصه برسم در ادامه برای شما انواع سوهان را توضیح می دهم.

سوهان گزی

بدیهی است که برای تولید سوهان گزی در ابتدا مواد گز و سوهان به طور جداگانه آماده می شوند، پس از تهیه گز لقمه ای آن را در سوهان که حالتی شبیه به حلوا دارد، می غلتانند، البته این کار به وسیله قالبها و ابزارهای مخصوص انجام می گیرد تا محصول نهایی علاوه بر خوشمزه بودن، ظاهری مطلوب نیز داشته باشد.

همان طور که گفتیم، در حال حاضر سوهان گزی با برندهای مختلفی تولید و عرضه می شود که حاج مجتبی قربانی یکی از آنها می باشد، کیفیت عالی، سالم و بهداشتی بودن محصول، طعم منحصر به فرد و بسته بندی بسیار خوب از مهم ترین ویژگیهای سوهان گزی حاج مجتبی قربانی به شمار می روند.

سوهان لقمه

ترکیبات سوهان لقمه به قدری مقوی و با ارزش است که به آن یک لقمه سوهان نیز می توان گفت زیرا مانند یک لقمه سرشار از انرژی و سلامتی است. علاوه بر سوهان لقمه ای انواع دیگری سوهان نیز تولید می شود که شامل: سوهان گزی، کنجدی، عسلی، حلوا و… است که هرکدام دارای خواص متفاوتی با یکدیگر هستند.

جالب است بدانید که در ایام قدیم که برای تهیه سوهان قالب وجود نداشت آن را به صورت دست پیچ تهیه می کردند و در اندازه های مختلف در می آوردند و به دلیل خاصیت نشاط آور آن در میهمانی ها و اعیاد مورد استفاده قرار می دادند.

سوهان خودکار

بسته بندی سوهان خودکار در اندازه ها و وزنهای متفاوت بوده و این وزنها مطابق با قدرت خرید مصرف کننده ها می باشد سوهان درجه یک قم دارای قیمت مناسبی است و این قیمت با کیفیت محصول برابری می کند آنها دارای عرضه و تقاضای بسیار بالایی هستند و برای بازارهای خارجی نیز ارسال می شوند، فرآیند صادرات آنها از طریق گمرکهای مرزی و زیر نظر ترخیص کاران صورت می گیرد این کار در اسرع وقت انجام شده و سوهانهای شیرین و خوشمزه ایرانی در بازارهای خارجی به فروش می رسند.

سوهان به روش سنتی و در خانه نیز تهیه می شود، این محصولات نیز بسیار خوشمزه بوده و زود خشک می شوند در نتیجه هنگام بسته بندی آنها باید این محصول را درون نایلون قرار داده تا از خشک شدن آنها جلوگیری به عمل بیاید، سوهانهای تازه بسیار نرم و ترد بوده و به محض قرار گرفتن در دهان آب می شوند، این محصولات دارای انواع مغزها مانند: پسته، بادام، گردو و غیره هستند و باعث بیشتر شدن ارزش غذایی این ماده غذایی می شوند.

 

 

Share