در پی عدم اجرای قانون بودجه

ناامیدی نیروهای شرکتی ایثارگر مخابرات از وزارت ارتباطات|مادران شهدا دست به دامان فرمانده سپاه شدند

در پی عدم اجرای قانون بودجه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، سرانجام مادران و خانواده‌های ایثارگر جهت اجرای قانون و دفاع از ارزش‌های آن‌ها دست به دامان فرمانده کل سپاه شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از فارس، بیش از یک سال از تصویب قانون بند ذ تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ می‌گذرد و بسیاری از شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی از جمله اداره برق، گاز، نفت، شرکت شستا و غیره نسبت به اجرای این قانون اقدام کردند اما شرکت مخابرات ایران از پذیرش و اجرای قانون استنکاف کرده است.

مخابرات در کش‌وقوس‌های فراوان، اجرای قانون تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را منوط بر تخصیص بودجه از دولت می‌داند که پیش‌تر، زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کمیسیون اجتماعی که با همین موضوع با حضور اعضاء کمسیون، مدیرعامل مخابرات و سایر مسؤولان تشکیل‌شده بود، موافقت خود را با تخصیص سهم دولت (به‌عنوان دارنده بیش از ۳۰ درصد از سهام مخابرات) برای اجرای طرح اعلام و اشاره کرد که تصمیم‌گیری نهایی به عهده کنسرسیوم اعتماد مبین به‌ عنوان سهام‌دار عمده شرکت مخابرات است.

این حالی است که مدیران شرکت مخابرات ایران یک‌بار در زمستان سال ۱۴۰۰ با تفویض اختیار اجرای قانون توسط سهام‌داران عمده به هیأت‌مدیره، طی بخشنامه‌ای نسبت به جمع‌آوری مدراک ایثارگران و انجام آزمایش و طب کار مشمولین طرح تبدیل وضعیت اقدام کردند که نیروهای شرکتی ایثارگر برای انجام این مراحل، متحمل پرداخت هزینه شده اما به‌ یک‌باره شرکت مخابرات ایران به دستور رئیس هیأت‌مدیره با نادیده گرفتن قانون و صرفاً به بهانه نداشتن بودجه کافی به‌ نوعی ترک فعل کرده و از اجرای قانون امتناع ورزید.

استنکاف از اجرای قانونی که در پی آن سؤالی بزرگ را برای همگان باقی گذاشت و آن اینکه قانونی که یک‌بار توسط سهام‌دار عمده آن تائید شده چرا به گفته وزیر ارتباطات مجدداً باید توسط سهام‌دار تائید شود؟!

این در شرایطی است که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) به‌عنوان یکی از سهامداران عمده و تأثیرگذار در تصمیمات مجمع سهامداران مخابرات ایران، دومرتبه به‌طور کتبی موافقت خود را برای اجرای این قانون اعلام کرده است.

از سویی دیگر سؤالی بزرگ‌تر پیش روی نیروهای شرکتی ایثارگر است و آن‌ هم اینکه شرکت مخابرات ایران به‌عنوان دارنده بیش از ۸۰ درصد از سهام شرکت ارتباطات سیار چرا در اجرای طرحی که حتی نیازی به پرداخت ریالی مبلغ اضافی نیست و تنها باید مبلغی که بابت این نیروها به پیمانکار نیروی انسانی پرداخت می‌شود را به‌ عنوان مابه‌التفاوت حقوق، مستقیم به نیروی شرکتی پرداخت کند، ناتوان است؟!

در پی تجمعات متوالی نیروهای شرکتی ایثارگر شرکت مخابرات، اظهارات ضدونقیض مسؤولان شرکت، تأکید صریح نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌ ویژه کمیسیون اجتماعی، حالا نوبت به مادران شهدا و خانواده‌های آن‌ها در سراسر کشور رسیده تا به این ساختار و چرخه معیوب تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شاغل در شرکت مخابرات واکنش نشان دهند و خواستار تعیین تکلیف نیروها شوند.

مادران شهدای سراسر کشور با نوشتن طومارهایی خطاب به فرمانده کل سپاه و امضا پای آن خواسته‌اند تا با تعجیل و تسریع در اجرای قانون تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگری شرکت مخابرات فریادرس نسل باقی‌مانده از ایثارگران باشند.

مادران رنج‌دیده شهیدان مطهر و ازدست‌رفته هشت سال دفاع مقدس که آرامش و امنیت فعلی نظام اسلامی و مملکت، مدیون جان‌فشانی‌ها و ازخودگذشتگی‌ها، رشادت و ایستادگی‌های آن عزیزان است چشم‌انتظارند تا فرمانده کل سپاه با اقدام جهادی و انقلابی مدافع ارزش‌های آن‌ها باشد و در اجرای قانون مصرح کشور، یاری‌گر آن‌ها باشد.

Share