توسط استاندارد مازندران؛

پخت ساندویچ ۵۰ متری در بابلسر!

اولین و بزرگترین ساندویچ استاندارد کشور به طول ۵۰ متر توسط اداره کل استاندارد مازندران در بابلسر پخت شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، با حضور مدیر کل استاندارد مازندران، مسئولان فرمانداری بابلسر و اداره کل شیلات مازندران، در هفته استاندارد از بزرگترین ساندویج استاندارد کشور به طول ۵۰ متر در بابلسر رو نمایی شد.

 این طرح برای اولین بار به مناسبت هفته استاندارد با هدف ترویج فرهنگ استاندارد و ترغیت مردم به استفاده از غذای سالم و استاندارد با حضور فیاض، مدیر کل استاندارد مازندران و تعدادی از مسئولان استانی از بزرگترین ساندویج استاندارد کشور به طول ۵۰ متر در محل سالن مجموعه گردشگری هتل میزبان بابلسر رونمایی شد.

مدیر کل استاندارد استان در مراسم رونمایی از بزرگترین ساندویج استاندارد کشور اظهار داشت: این برنامه که به مناسبت هفته استاندارد امسال با پیام «چشم‌انداز مشترک برای جهانی بهتر» برگزار شد اشاعه فرهنگ مصرف غذاهای استاندارد و سالم را از مهم‌ترین اهداف این برنامه فرهنگی و ترویجی اعلام داشتند.

قربان فیاض گفت: این طرح با همکاری انجمن مهندسی کیفیت صنایع غذایی استان مازندران و هم چنین مشارکت تعدادی از واحدهای تولیدی علاقه‌مند استان با نظارت و راهبری این اداره کل انجام شده است.

لازم به ذکر است تمامی ملزومات این ساندویج از کالاهای دارای نشان استاندارد استفاده شده است و مقرر گردید غذای تهیه شده در میان موسسات خیریه توزیع شود.

Share