راندمان تولید محصول باید بالا برود

اعلام آمادگی فرماندار رشت در حمایت از پژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه شمال کشور

فرماندار رشت امروز در بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه شمال کشور ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیریت و مجموعه، بمنظور حمایت از پیشرفت پژهشکده اعلام آمادگی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، علی فتح اللهی فرماندار رشت در بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه شمال کشور ضمن تسلیت ایام و فرارسیدن رحلت رسول الله حضرت محمد (صلی الله علیه وآله وسلم) و ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان علم و اخلاق اظهار داشت: در کشوری زندگی میکنیم که محدودیت ها و مشکلات ناشی از تحریم و بالابودن هزینه‌های اجرایی می‌طلبد که اهدافمان را یه گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که بتوانیم روی پای خودمان بایستیم.

وی افزود: اگر به خود متکی باشیم این توانمندی و ایستادگی در دانشمندان جوان ما وجود دارد و اگر بتوانیم به این باورهم برسیم خواهیم توانست افق‌های دید دورتری از موفقیت را ببینیم و حتی اگر به زمین بخوریم، باز هم سرمایه‌گذاری روی این ظرفیت‌ها ارزش خواهد داشت.

فرماندار رشت با بیان اینکه در کشوری با بهترین آب و هوا و اقلیم زندگی میکنیم، گفت: در کشوری که اقلیم‌های چهارگانه را در خود جای داده، بیشترین تنوع گونه‌های گیاهی و جانوری را دارد، این ما هستیم که با برنامه‌ریزی هایی که بتواند محیط زیست را حفظ کند خواهیم توانست آینده را با دستان خود بسازیم.

وی افزود: اندیشه بالاترین حکمت خداوندی و نعمتی است که خداوند برای انسانها قرار داده تا بتوانند از این ظرفیت به نحو شایسته برای خدمت به بشریت استفاده کنند در غیر اینصورت فاقد ارزش است.

فتح اللهی با بیان اینکه تعهد و تخصص در کنار هم می‌تواند در جهت سعادت انسانها قدم بردارد و در کشور ما این پتانسیل وجود دارد، گفت: سرمایه هر کشوری نیروی متخصص و دانشمندان آن جامعه است که خوشبختانه ما در کشور دانشمندانی با سن زیر ۳۰ سال داریم و این افتخاری برای ما است که کشور ما توانسته به سطحی از پیشرفت برسد که جوانان تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته و سنگینی را مدیریت کنند که از قبل در اختیار ما نبود.

وی افزود: با وجود چنین ظرفیت‌هایی ما باید در همه زمینه‌های علمی و اقتصادی  پیشرفت داشته باشیم تا از این طریق بتوانیم روحیه و انرژی جدیدی را برای جامعه ایجاد کنیم.

فرماندار رشت به مشکلات زیست محیطی و منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: منابع طبیعی ما متأسفانه سیر نزولی دارد و سفره‌های آب زیرزمینی ما هر روز پایین‌تر می‌رود و از ۲۰ سال قبل زمین‌های کشاورزی به ساخت و ساز تغییر کاربری داد‌اند، تنها راه نجات این است که از طریق تحقیقات بتوانیم راندمان تولید محصول را در زمین‌های کشاورزی و شالیزارهای باقی مانده بالا ببریم تا میزان تولید محصولات کشاورزی و برنج را افزایش دهیم.

نماینده عالی دولت در مرکز استان در پایان با اشاره به دغدغه‌های زیست محیطی و امنیتی استان در حوزه پسماند، ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیریت و مجموعه پژوهشکده بیولوژیک شمال کشور بمنظور حمایت از پیشرفت مجموعه اعلام آمادگی نمود و گفت: در چهارچوب سرفصل‌های قانونی، از لحاظ اعتباری کمک هرچند کوچک به پژوهشکده توسط کمیته برنامه‌ریزی شهرستان صورت خواهد پذیرفت.

گفتنی است پژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه شمال کشور تنها پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در‌ کشوراست که در زمینی به مساحت ۷۰۰۰متر مربع و زیربنای ۳۶۰۰ مترمربع با فضای آزمایشگاهی و اداری و نیز  ۳۷۰ مترمریع فضای گلخانه‌ای در سال ۱۳۸۵ راه‌اندازی و در حوزه‌های جانوری و گیاهی فعالیت می‌کند.

Share