رتبه اول گیلان در تولید بوقلمون مادر | ۷۰ درصد بوقلمون گیلان به تهران و زنجان صادر میشود
حجت علی اکبرنژاد با بیان اینکه گیلان رتبه ۷ کشوری را در تولید بوقلمون گوشتی دارد، گفت: استان با ۷ واحد بوقلمون مادر با ظرفیت ۳۹ هزار و ۷۰۰ قطعه رتبه اول کشور را داراست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلان رتبه ۷ کشوری را در تولید بوقلمون گوشتی دارد، گفت: استان با ۷ واحد بوقلمون مادر با ظرفیت ۳۹ هزار و ۷۰۰ قطعه رتبه اول کشور را داراست.
حجت علی اکبرنژاد تولید گوشت بوقلمون در سال ۹۹ را به میزان یکهزار و ۲۷۸ تن عنوان کرد و افزود: همچنین بیش از ۲میلیون و ۵۰۰ قطعه تولید جوجه یک روزه در سال ۹۹ داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه فروردین ماه سال جاری ۱۶۵هزارو ۶۹۱قطعه جوجه یک روزه تولید شده است بیان کرد: تعداد واحدهای تولید بوقلمون گوشتی در استان گیلان ۱۵ واحد با ظرفیت ۸۶ هزار و ۵۰۰ قطعه است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه تعداد واحدهای جوجه کشی سه کارخانه با ظرفیت ۹۵۰ هزار عدد تخم در هر دوره است، ادامه داد: گیلان با دارا بودن یک کشتارگاه بوقلمون ۳۰ درصد گوشت بوقلمون تولید ی استان درداخل مصرف و ۷۰درصد باقیمانده به خارج از گیلان برای مصرف صادر میشود.
قابل ذکر است: ۷۰ درصد گوشت بوقلمون استان گیلان به استان تهران و زنجان صادر میشود.
دیدگاه