تصمیمات ملی با واقعیتهای موجود گیلان همخوانی ندارد| گیلان پس از سیستان محرومترین استان است
نماینده رشت در مجلس با اشاره به اینکه واقعیتهای گیلان با آنچه که در سطح ملی تصمیم گیری میشود فاصله دارد،گفت: بحرانهای جامعه، کم بودن میزان ارائه خدمات را نمایان میسازد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سید علی آقازاده صبح شنبه در جلسه بررسی مشکلات مسکن محرومین و مددجویان کمیته امداد با بیان اینکه واقعیتهای استان گیلان با آنچه که در سطح ملی تصمیم گیری میشود فاصله دارد، گفت: عدم توازن در توزیع خانه و خدمات برای شهرستانهای مختلف با توجه به محرومیتها قابل قبول نیست.
نماینده رشت در مجلس با اشاره به معضل حاشیه نشینی در شهر رشت و ضرورت توزیع متوازن خدمات، بیان کرد: بحرانهای جامعه، کم بودن میزان ارائه خدمات را نمایان میسازد لذا باید حاشیه نشینی شهری و جمعیت محروم در روستاها را در نظر داشته باشیم.
وی به فاصله بین هزینه ساخت و بهره برداری مسکن محرومان اشاره و اضافه کرد: استفاده از ظرفیت خیران به تنهایی کافی نیست و با توجه به عقب ماندگیهایی که از قبل داشته ایم، باید تکمیل پروژههای نیمه تمام را نیز مورد توجه قرار دهیم.
آقازاده افزود: با توجه به فصل سرما و سخت بودن انجام کارهای عمرانی، بخشی از برنامهها به اواسط سال آینده موکول شده و نیاز است که پروژه مسکن محرومان را نیز به فرصتی دیگر موکول کنیم تا با تصمیمات عجولانه، مشکلی ایجاد نشود.
محمدرضا احمدی همچنین در این جلسه اظهار کرد: نباید اجازه دهیم برخی پیمانکاران فرصت طلب پروژه ساخت مسکن محرومان را به دست بگیرند.
وی افزود: با توجه به تعداد جمعیت یک بخش باید تعداد محرومان آن منطقه را در نظر گرفت.
نماینده رشت در مجلس با اشاره به اینکه شهرستان رشت با وجود مرکزیت استان از محرومیت ویژهای برخوردار است، گفت: باید محرومیتهای استان را به مسئولان ملی نشان دهیم چرا که گیلان در برخی شاخصها حتی از سیستان و بلوچستان هم پایینتر است.
وی با بیان اینکه طبق پژوهشهای مجلس، گیلان پس از سیستان و بلوچستان محرومترین استان کشور است، اضافه کرد: اگر تلاش نکنیم و محرومیتها را نشان ندهیم وضعیت به همین روال باقی میماند.
احمدی با تاکید بر اینکه این محرومیتها در شأن جمهوری اسلامی نیست، تأکید کرد: باید تلاش کنیم موانع موجود بر سر راه رفع محرومیتهای استان گیلان را رفع کنیم.
دیدگاه