در چهارمین گام بسیج ملی مبارزه با کرونا؛

مدیریت بیماری کرونا با شیوه محله محور و خانواده محور در گیلان

جلسه ویدیوکنفرانسی هماهنگی اجرای تفاهم نامه ای میان سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب گام چهارم مبارزه با کرونا ویروس در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از وب دا؛ دکتر آبتین حیدرزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آغاز انجام آزمایش رپید تست برای بیماران کرونا در آینده نزدیک در مرکز استان خبر داد و گفت: با تاکید وزیر محترم بهداشت، در این مرحله کیت رپید تست در اختیار ما قرار می‌گیرد و این تست رپید با روش آنتی ژنیک در مدت ۲۵ دقیقه بیماری را با حساسیت و ویژگی بالا تشخیص می‌دهد و شرایط را در بحث بیماریابی به مراتب بهتر خواهد کرد.

وی افزود: در گام چهارم بسیج ملی مبارزه با کرونا تاکید بر مدیریت و کنترل اپیدمی کووید۱۹ با شیوه محله محور و خانواده محور است که از ظرفیت‌های برنامه «هر خانه؛ یک پایگاه سلامت» استفاده می‌شود که به شکل کاملا فعال مردم غربالگری و بیماری شناسایی شده تا زنجیره انتقال بیماری قطع شود.

معاون بهداشتی دانشگاه خاطرنشان کرد: در این برنامه برای رهگیری افراد در تماس نزدیک با بیماران، تست سریع کرونا که به زودی به دست ما می‌رسد در درب منزل برای افراد دارای علائم بیماری، انجام می‌شود و تیم‌های مراقبت در منزل نیز سازماندهی می‌شوند تا بتوانند از افرادی که نباید از منزل خارج شوند، مراقبت کنند.

دکتر حیدرزاده یادآور شد: گام چهارم بسیج ملی مبارزه با کرونا به شکل کاملا فعال و با مشارکت مردم، بسیج، هلال احمر، دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم نهاد بزودی در سطح استان آغاز می‌شود.

وی گفت: در این کار مشترک، افرادی که تست آن‌ها مثبت بوده است، شناسایی می‌شوند و آموزش‌های لازم به منظورعدم خروج از منزل و رعایت قرنطینه خانگی به منظور قطع زنجیره انتقال، ارائه می‌شود.

وی تاکید کرد: هدف اصلی چهارمین گام بسیج ملی مبارزه با کرونا، مدیریت بیماری است و اهداف اختصاصی آن نیز شامل کاهش میزان شیوع بیماری با قطع زنجیره انتقال، کاهش میزان بستری و مرگ و میر بیماران مبتلا به کووید۱۹ است.

دکتر سید ابراهیم‌پور عباس رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گیلان نیز با بیان اینکه این طرح ملی را با استفاده از ظرفیت‌های بسیج با همکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان بزودی در استان آغاز می‌کنیم گفت: این طرح ملی متشکل از ۶۵ تیم است که هر تیم متشکل از یک پزشک، چهار پرستار و ده نفر کاربر می‌باشند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی گیلان تاکید کرد: همه ظرفیت‌های درمانی بهداشتی و کادرهای تخصصی خود را آماده کردیم که در حجم وسیع و در جغرافیای مورد نظر با هماهنگی کادرهای بهداشت و درمان شهرستان‌ها و تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی گیلان این جهاد مقدس را توسعه دهیم.

Share