یک کارشناس تغذیه تأکید کرد:

تغذیه مناسب، سپر دفاعی مقابله با کرونا|نقش روی، آهن و ویتامین آ در تقویت سیستم ایمنی بدن

«محمد خوشبین» با بیان این‌ که در هر شرایط و گروه سنی، به طور روزانه با مصرف چهار واحد میوه و چهار واحد سبزی مانند، نارنج، لیموترش، انواع مرکبات، فلفل سبز و سبزیجات می‌توان مقاومت بدن را بالا برد، اظهار کرد: مصرف روی، آهن و ویتامین آ در تقویت سیستم ایمنی بدن موثرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، یک کارشناس تغذیه با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به کرونا، گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی و بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، بیماری‌های کلیوی و قلبی و سوء تغذیه دارد و خوراکی‌های نامناسب در ابتلا به ویروس کرونا موثر هستند.

«محمد خوشبین» با بیان این‌ که در هر شرایط و گروه سنی، به طور روزانه با مصرف چهار واحد میوه و چهار واحد سبزی مانند، نارنج، لیموترش، انواع مرکبات، فلفل سبز و سبزیجات می‌توان مقاومت بدن را بالا برد، اظهار کرد: مصرف روی، آهن و ویتامین آ در تقویت سیستم ایمنی بدن موثرند.

وی افزود: مصرف انواع مغزیجات مانند گردو، بادام، سبزیجات با برگ‌های تیره و کدو حلویی به عنوان دسر و سوپ نقش بسزایی در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا دارند.

این کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در ادامه با بیان این‌که از مصرف سوسیس، کالباس، انواع فست فود، غذاهای چرب، غذاهایی که خوب پخته نشده باشند، مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو، کباب‌هایی که مغز پخت نشده‌اند، انواع شیرینی‌جات و روغن‌های جامد باید خودداری شود، گفت: اگر براساس گفته سازمان بهداشت جهانی از همه گروه‌های مواد غذایی استفاده کنیم به مکمل نیازی نداریم ولی استفاده از مولتی ویتامین در این حالت مشکلی ندارد.

خوشبین تصریح کرد: مصرف مکمل‌های حاوی پروبیوتیک مانند ماست‌های پروبیوتیک، دوغ کفیر پاستوریزه و ویتامین دی از دیگر توصیه‌های پیشگیری از ابتلا به کروناست.

وی با بیان این‌که بادام، بادام زمینی، فندق، روغن آفتابگردان، ذرت و سویا که شامل ویتامین E هستند در تقویت سیستم ایمنی نقش دارند و هم چنین استفاده از پروتئین‌ها مانند گوشت‌ پخته شده، تخم مرغ و حبوبات نیز برای جلوگیری از ابتلا به کرونا مفیدند، خاطرنشان کرد: با  نوشیدن کافی آب و مایعات گرم، دهان را مرطوب نگه داشته تا این شرایط کرونایی را به سلامتی پشت سر بگذاریم.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت مصرف مایعات گرم در زمان بیماری، گفت: بیماران باید به دلیل مشکلات تنفسی از مصرف انواع ادویه جات و سرخ کردنی‌ها پرهیز کرده و به دلیل ضعف در زمان بیماری، انواع حبوبات، سبزیجات، کدو حلوایی و مواد غذایی پروتئین دار را مصرف کنند.

Share