تمدید وضعیت اضطراری ملی علیه ایران | تشریح برنامههای اتاق جنگ اقتصادی آمریکا
رئیس دفتر تروریسم و اطلاعات مالی خزانهداری آمریکا که به «اتاق جنگ ساکت» آمریکا برای نبرد با ایران شهرت یافته روز سهشنبه برنامههای دفترش را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دونالد ترامپ روز سهشنبه با صدور بیانیهای دستور دارد که «وضعیت اضطراری ملی» علیه ایران از تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۱۹ (۲۴ اسفند ۱۳۹۷) بهمدت یک سال دیگر تمدید شود.
رئیسجمهور آمریکا در این بیانیه، ایران را تهدیدی جدی برای آمریکا خوانده و خاطرنشان کرده است که وضعیت اضطراری ملی علیه ایران برای اولین بار در تاریخ ۱۵ مارس سال ۱۹۹۵ (۲۴ اسفند ۱۳۷۴) بهفرمان رئیسجمهور وقت آمریکا [بیل کلینتون] اعلام شده و پس از آن رؤسای جمهور مختلف آمریکا بارها این وضعیت اضطراری ملی را تمدید کردهاند.
ترامپ همچنین در بیانیه خود با اشاره به این نکته که در ماه می سال ۱۹۹۵ (اردیبهشت ۱۳۷۴) رئیسجمهور کلینتون تحریمهای تازهای برای مقابله با تهدیدهای ایران [بهزعم وی] وضع کرده، مدعی شده است که تصمیم وی در ماه می ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۱۳۹۷) برای خروج از برجام و برقراری مجدد تحریمهای یکجانبه گذشته علیه ایران نیز در راستای جلوگیری از فعالیتهای هستهای و موشکی ایران بوده است که بهگفته وی تهدیدی فوقالعاده جدی برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا بهشمار میروند.
مقام خزانهداری برنامههای اتاق جنگ اقتصادی آمریکا با ایران را تشریح کرد
«سیگال مندلکر»، رئیس دفتر تروریسم و اطلاعات مالی خزانهداری آمریکا که به «اتاق جنگ ساکت» آمریکا برای نبرد با ایران شهرت یافته روز سهشنبه برنامههای دفترش را تشریح کرد.
«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مأموریت ادعایی خود را «اجرای راهبردهای دولت آمریکا برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم در سطح داخلی و بینالمللی، تدوین و اجرای راهبردهای ملی در خصوص مبارزه با شبکههای پولشویی و تأمین مالی تروریسم» اعلام میکند.
بررسیها نشان میدهند یکی از مهمترین اهداف و محورهای فعالیت «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» را هدایت جنگ اقتصادی علیه ایران، ضربه زدن به گروههای محور مقاومت و تبدیل کردن نظام مالی آمریکا به یک اهرم فشار علیه اقتصاد کشورهای ناهمسو با این کشور تشکیل میدهند. سیانان این دفتر را «اتاق جنگ ساکت» آمریکا برای نبرد با ایران توصیف کرده است.
مندلکر که روز سهشنبه در یک جلسه استماع در مجلس نمایندگان آمریکا حضور داشت فعالیتهای نهاد تحت امرش برای مقابله با ایران را تشریح کرد. او گفت: «زمان قابل ملاحظهای را صرف این کردهام که اطمینان حاصل کنیم با تبدیل شدن به یک سازمان راهبردی، یکپارچه و مشارکتی از تمام توانمندیهای اقتصادیمان برای دستیابی به بیشترین اثرگذاری راهبردی استفاده میکنیم. این موضوع تشکیل مکانیسمهای سازمانی جدید اعم از موارد زیر را شامل میشوند.»
این مقام خزانهداری آمریکا در ادامه از «واحدهای اثرگذاری راهبردی»، «شوراهای تروریسم و اطلاعات مالی» و «ابتکارهای یکپارچه» به عنوان مکانیسمهای تازه تشکیل در دفتر تروریسم و اطلاعات مالی جهت دستیابی به اهداف فوق نام برد.
او در توضیح درباره فعالیت مکانیسم اول (واحدهای اثرگذاری راهبردی) گفت: «برای تقویت همکاری میان بخشهای دفتر تروریسم و اطلاعات مالی، من ۶ واحد اثرگذاری راهبردی که از بالاترین اولویتها برخوردار هستند مشخص کردهام: کره شمالی، روسیه، داعش، ایران، ارز مجازی و حقوق بشر و فساد.»
مندلکر اضافه کرد: «این واحدها، کارشناسانی از سراسر دفتر اطلاعات مالی و تروریسم را گرد هم میآورند تا اطمینان حاصل کنیم که به نحو مناسب از ابزارها و توانمندیهایمان برای دستیابی به اهداف راهبردی و تاکتیکی استفاده میکنیم.»
مندلکر در تشریح فعالیتهای «شوراهای تروریسم و اطلاعات مالی» گفت: «من برای شناسایی و رفع چالشهای مشترک در تمامی بخشهای دفتر تروریسم و اطلاعات مالی، شوراهایی را هم در این دفتر تشکیل دادهام. این شوراها مستقیماً زیر نظر من فعالیت میکنند و موظف به بهبود سرمایه انسانی، فرهنگ و زیرساخت فناوری دفتر تروریسم و اطلاعات مالی هستند.»
مقام خزانهداری آمریکا در توضیح درباره فعالیت نهاد سوم از تشکیل نهادی با هدف ارتقاء هماهنگیهای سازمانی علیه ایران خبر داد.
مندلکر گفت: «ما همچنین اقدام به تشکیل یک واحد تلفیقی با هدف بهبود دفتر تروریسم و اطلاعات مالی و هماهنگیهای درونسازمانی علیه ایران کردهایم. “واحد تلفیقی مسائل مالی ایران”، یک گروه درونسازمانی در دفتر تروریسم و اطلاعات مالی است که دانش ما درباره فعالیتهای مخرب ایران را شکل میدهد و به بررسی روشهای جدید برای اقدام علیه ایران و عاملان غیرقانونی تحت حمایت این کشور میپردازد.»
دیدگاه