قصور دستگاههای دخیل در طرح سایت زباله سراوان رشت مورد پیگیرد قضایی قرار میگیرد
فرماندار رشت گفت: هر گونه قصور و کوتاهی دستگاههای عضو کارگروه پسماند در ارتباط با اجرای طرح سایت زباله سراوان رشت مورد پیگیرد قانونی و قضایی قرار میگیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تسنیم، میرشمس مؤمنیزاده ظهر امروز در جلسه بررسی وضعیت احداث تصفیهخانه شیرابه سراوان در رشت اظهار داشت: دستگاههای عضو کارگروه پسماند در صورت قصور در انجام وظایف خود در طرح سایت زباله سراوان مورد پیگرد قضایی و امنیتی قرار میگیرند.
فرماندار رشت عنوان کرد: طبق مصوبه شورای تأمین شهرستان رشت به همه دستگاههای عضو در کارگروه پسماند ابلاغ شده است که چنانچه به علت قصور آنان در انجام مأموریتهایشان در ارتباط با سایت زباله سراوان مشکل اجتماعی و یا امنیتی به وجود بیاید آنان باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.
مؤمنیزاده ابراز داشت: در صورت بروز هرگونه مشکل اجتماعی و یا امنیتی در سایت زباله سراوان دستگاه مربوطه که در انجام وظایف و مأموریتهای خود به نوعی کوتاهی کرده است ضمن پاسخگویی به عملکرد خود به جهت روشن شدن موضوع به حوزه قضایی و امنیتی ارجاع داده میشود.
وی عنوان کرد: برای مشخص شدن بیشتر این موضوع و جهت اتمام حجت با دستگاههای عضو در کارگروه پسماند شهرستان رشت مجدداً و به صورت مکتوب مصوبه شورای تأمین برای آنان ارسال میشود تا هر کدام از دستگاهها با علم به حساسیت موضوع وظیفه خود را در سایت زباله سراوان انجام دهند.
نماینده عالی دولت در شهرستان رشت افزود: هر دستگاهی باید نسبت به عمل به مأموریتهای تعیین شده خود در ساماندهی و تعیین تکلیف سایت زباله سراوان به صورت جداگانه و با جدیت تمام وارد عمل شود و در صورت ایجاد هرگونه مشکل در حوزه اجتماعی و امنیتی دستگاه مربوطه باید پاسخگو باشد.
فرماندار رشت در مورد هیئتهای ورزشی شهرستان رشت نیز بیان داشت: جلساتی با هیئتهای ورزشی فعال در شهرستان برگزار شده است و فرمانداری رشت آمادگی و عزم خود را برای پیگیری و رفع موانع و مشکلات موجود هیئتهای ورزشی در سطح شهرستانی اعلام کرده است.
مؤمنیزاده لزوم پیگیری مشکلات هیئتهای ورزشی در سطوح بالاتر را متذکر شد و بیان داشت: از مسئولان استانی و تمام نمایندگان مجلس شهرستان رشت و دیگر نمایندههای استان نیز انتظار داریم برای رفع مشکلات هیئتهای ورزشی در سطوح استانی و ملی اقدامات لازمه را انجام دهند.
وی با تأکید بر اینکه آب و فاضلاب شهری و شهرداری رشت باید طرحهای خود را در زمینه حل مشکل فاضلاب و دفع آبهای سطحی محلات فخب و کوی حسینی اعلام کنند تصریح کرد: از دستگاههای یاد شده میخواهیم مشکلات فنی خود را برای رفع به فرمانداری شهرستان رشت انتقال دهند.
معاون خدمات شهری شهرداری رشت نیز در این جلسه ابراز داشت: یکی از مشکلات شهرداری رشت در مسیر پوشاندن زبالههای موجود در سایت سراوان نبود شن و ماسه مورد نیاز برای این کار است به طوریکه از ابتدای امسال تاکنون تنها دو مجوز برداشت شن و ماسه به شهرداری تعلق گرفته است.
علی مقصودی با بیان اینکه هماکنون حدود ۹ درخواست شهرداری رشت برای برداشت شن و ماسه در بروکراسیهای اداری معطل مانده است، عنوان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان و اداره کل آب منطقهای استان در این زمینه با شهرداری رشت همکاری خوبی ندارند.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت سهامی آب منطقهای گیلان نیز در این جلسه تصریح کرد: اظهارات شهرداری رشت و عدم تعیین تکلیف و صدور مجوزهای قانونی برداشت شن و ماسه از سوی شرکت آب منطقهای استان صحت ندارد و این دستگاه همکاریهای لازم را تاکنون انجام داده است.
وحید خرمی با اشاره به اینکه بررسی درخواستهای مجوز برداشت سن و ماسه بیشتر از دو ماه در شرکت آب منطقهای معطل نمیشوند، افزود: از شهرداری رشت انتظار داریم به جای استفاده از مصالح مرغوب از شن و ماسه درجه پایینتر برای انجام عملیات پوشش زباله در سایت سراوان استفاده کنند.
دیدگاه