ساماندهی رودخانهها باید اصولی و با نقشههای کاربردی انجام شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان گفت: برای پیشبرد اهداف توسعه گرایانه از افکار نخبگان علمی، پیشکسوتان و صاحبان اندیشه استفاده و از نامه نگاری های غیر ضروری پرهیز شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان تالش به ریاست معاون امور عمرانی استاندار گیلان برگزار شد.
علی اکبر اوسط مقدم در این نشست با اشاره به وقوع برخی حوادث طبیعی و تاثیر منفی آن گفت: ساماندهی رودخانه ها باید اصولی و با نقشه های کاربردی انجام شود تا در سیلاب های دیگر ساکنین حریم رودخانه دچار خسارت نشوند.
اکبری مقدم اضافه کرد: برای احداث راه روستایی پی سرا جوکندان که به اثر جاری شدن سیل کاملا تخریب شده مسئولان دستگاه های اجرایی به ویژه در بخش راهداری و حمل و نقل جاده ای با هماهنگی فرماندار و مسئولان شهرستانی جهت مطالعه و احداث مسیر جاده ای هر چه زوددتر اقدام کنند.
اکبری مقدم حفظ امنیت را یک ضرورت در جهت تحقق حقوق شهروندی خواند و با بیان اینکه حفظ جان و مال مردم باید به دقت از سوی مسئولان مورد توجه قرار گیرد، هرس درختان در معابر، نصب علایم راهنمایی و رانندگی،جلوگیری از وقوع سیلاب و توجه به نیازمندی های اساسی مردم را نمونه ای از این امر خواند.
وی جنگل ها را ثروتی بزرگ برای کشور دانست و گفت: هر چند تامین برق برای شهروندان و روستائیان برای ما بسیار ضروری است اما در کنار آن نباید به این ثروت خدادی و ملی خسارت وارد شود.
اکبری مقدم با بیان اینکه در جریان سیل اخیر چندین بار به شهرستان تالش سرکشی نموده ام، از تلاش دیگر دستگاه های خدمات رسان در جریان این حادثه تقدیر کرد و گفت: همه این تلاش های بی منت به مردم آسیب دیده از وظایف ذاتی و اداری نهادها است که تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه دارد.
وی خطاب به شهرداران و دهیاران خاطرنشان کرد: برای پیشبرد اهداف توسعه گرایانه از افکار نخبگان علمی، پیشکسوتان و صاحبان اندیشه استفاده و از نامه نگاری های غیر ضروری پرهیز شود.
سید عیسی مهدوی فرماندار تالش ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی گفت: اقدامات لازم بلافاصله پس وقوع خسارت صورت گرفت وبا تلاش شبانه روزی همکاران درحال حاضر هیچ گونه قطع برق و گاز در مناطق خسارت دیده باقی نماند است و از ۶ کیلومتر مسیر و راههای تخریب شده ۴ کیلومتر بازسازی و ۲ کیلومتر در دست اقدام است.
فرماندار تالش تاکید کرد: اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از خسارت ناتمام و نیازمند اقدامات بیشتر و بهتر است.
دیدگاه