برپایی نمایشگاه نقاشی در آستارا به مناسبت هفته معلم
شاپور تشرینی گفت: نمایشگاه گروهی نقاشی با حدود ۱۰۰ تابلوی نقاشی در سبکهای مختلف هنری به مناسبت گرامیداشت هفته معلم در گالری معراج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستارا برپا شد.

اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستارا گفت: نمایشگاه گروهی نقاشی هنرجویان «زهرا عزیریان» با حدود ۱۰۰ تابلوی نقاشی در سبکهای مختلف هنری به مناسبت گرامیداشت هفته معلم در گالری معراج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستارا برپا شد.
شاپور تشرینی در آیین برپایی نمایشگاه گروهی نقاشی در گالری معراج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان اظهار کرد: حدود ۱۰۰ تابلوی نقاشی از ۲۳ هنرجوی نقاشی در این نمایشگاه به معرض نمایش عموم و فروش گذاشته شده است.
وی این نمایشگاه را چهارمین نمایشگاه گروهی هنرجویان «زهرا عزیزان» و آثار قابلعرضه در این نمایشگاه را در سبکهای مختلف هنری نظیر طبیعت، کوبیسم، رئالیسم، طراحی روی پارچه و برجستهسازی دانست و تصریح کرد: هنرجویان «زهرا عزیزان» برای خلق این آثار یک سال وقت گذاشته و کوچکترین هنرمند این نمایشگاه سه سال دارد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستارا مدتزمان برپایی این نمایشگاه را یک هفته دانست و بیان کرد: علاقهمندان به هنر نقاشی میتوانند همهروزه در دو نوبت صبح و عصر از ساعت هشت صبح تا ۱۳ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا ۱۸ غروب از آثار فاخر این نمایشگاه دیدن کنند.
به گزارش دیارمیرزا، شهرستان آستارا در شمال غرب استان گیلان و در همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و ۴۰۰ هنرمند در هفت انجمن هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان ساماندهی شده است.
دیدگاه