ضرغامی در مراسم روز دانشجو:

دلیل بی‌حجابی گران بودن پوشش اسلامی است | برخی انتقاد از قوه‌قضاییه را انتقاد از کل نظام می‌دانند

یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: گاهی انتقادات زیادی به یک مسئول وارد است اما برخی همه این انتقادات را به بوسه زدن بر تابوت هوگو چاوز و یا بغل کردن مادر وی خلاصه می‌کنند که این ظلم به منتقدان همان شخص است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایسنا، عزت‌الله ضرغامی در مراسم گرامیداشت سالروز ۱۶ آذرماه که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان این‌که «ماهیت ۱۶ آذر ضداستکباری و ضدآمریکایی بود» ادامه داد: متأسفانه در سال‌های مختلف شاهد بودیم که برخی تجمعات دانشجویی برگزار می‌شد اما در آن حرفی از آمریکا و استکبار نمی‌زدند، در حالی که درحمله سربازان شاه در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ به دانشگاه تهران سه نفر شهید شدند و همین سه قطره خون پاک نماد استکبارستیزی شد.

وی ادامه داد: متأسفانه در کشور ما وقتی مسئولی بر سر کار می‌آید کارنامه ننگین و سیاه از مسئول قبلی خود ارائه می‌دهد که این کار موجب می‌شود هر کار خوبی که انجام شده، به حاشیه برود. کسانی که کارنامه جمهوری اسلامی را سیاه نشان می‌دهند، قطعا ضدانقلاب هستند و کاری ضد انقلابی انجام می‌دهند.

وی اظهار کرد: متأسفانه حلقه دانش و حلقه تجاری‌سازی و نمونه‌سازی در کشور ما چندان به هم متصل نشده و متأسفانه دست‌هایی در کار هستند که حتی نمی‌توانند دو کارخانه چادرسازی در کشور ما کار کند و چند تاجر با واردات از این طریق پول پارو می‌کنند که یکی از دلایل بدحجابی همین بالا بودن قیمت پوشش اسلامی است که سبک زندگی را تغییر داده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: امروز در کشور ما از جهت هماهنگی و وحدت همه متحدند و من معتقدم هیچ کس بهتر از ظریف و عراقچی نمی‌تواند راجع به بدعهدی آمریکا صحبت کند.

وی معتقد است: باندهای بزرگ قدرت و ثروت در حال اداره کشور هستند و آن وقت افرادی که دم از آزادی می‌زنند اگر تعدادی جوان بخواهند یک کار تولیدی انجام دهند به آن‌ها آزادی نمی‌دهند و در اولین جا که بخواهند ورود کنند یکصد مانع جلوی پای‌شان سبز می‌شود.

وی افزود: اگر امروز حرف از امر به معروف می‌زنیم لازمه‌اش نظارت عمومی است؛ چراکه هزاران منکر بر زمین مانده و هیچ کس راجع به آن‌ها حرف نمی‌زند و برخی نیز انتقاد از دستگاه قضایی را معادل انتقاد از کل نظام می‌دانند در حالی که اگر کسی حرف‌های نامربوط و خلاف زده باید به وی پاسخ داد.

ضرغامی در پایان گفت: گاهی انتقادات زیادی به یک مسئول وارد است اما برخی همه این انتقادات را به بوسه زدن بر تابوت هوگو چاوز و یا بغل کردن مادر وی خلاصه می‌کنند که این ظلم به منتقدان همان شخص است.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه گفت: مشخص است که اقتصاد ایران در هر حوزه دست کیست برخی‌ها که می‌آیند در جلسات خصوصی صریح‌تر هم مطرح می‌کنند که به محض اینکه می‌گوییم فلان کار اقتصادی انجام شود، می‌گویند حاج‌آقا فلانی، آقازاده چنانی آن را در دست دارد، من اصلا مانده‌ام که این اواخر بعضی از دوستان ما همان بگم‌بگم‌های احمدی‌نژاد را دوباره راه انداخته‌اند که اگر محتوا داشته باشد عیبی ندارد اما اینکه یکی می‌آید و می‌گوید اگر تا ۴۸ ساعت دیگه بدهی خود را منتشر نکنند ما لیست آن را منتشر می‌کنیم، دیگر بگم بگم ندارد پسر عالم یا آقازاده است چه اشکالی دارد که در یک اقتصاد شفاف همه مردم بدانند که چه اتفاقی افتاده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: فضای مجازی تهدید نیست، فضای مجازی بهترین وسیله است برای اینکه کار انقلابی و جهادی والا باندهای قدرت و ثروت به شما تریبون نمی‌دهند.

ضرغامی تاکید کرد: ما به کجا می‌رویم؟ اگر دستگاه قضایی ما مشکل دارد، ضمن احترام به همه قضات، اگر عده‌ای به صراحت برخی آسیب‌ها را می‌گویند و انتقادات را مطرح می‌کنند نباید نگران باشند از این که فورا احضاریه برایشان می‌رود و تا به خود بیایند چند سال برایشان زندان و حبس بریده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر در دستگاه قضایی ما مشکل وجود دارد، باید راحت بتوانیم آن را به زبان بیاوریم. کسانی که انتقاد از قوه‌قضاییه را معادل انتقاد از کل نظام می‌دانند حتما روش و کارشان نادرست است. چه کسی گفته که قوه قضاییه معادل کل نظام است؟ اتفاقا الان که این شرایط فراهم شده حرف‌های دروغ و ناصواب، پاسخ داده شود. چرا قوه قضاییه نمی تواند افکار عمومی را آن طور که درست است، اقناع کند و اگر حرفی هم می‌زنند، مخاطبان قانع شوند که حرف درستی زده شده است و مسئولان قضایی توضیح داده اند.

ضرغامی در پایان گفت: اگر شبهاتی مطرح می‌شود، درباره مقامات بالای قضایی و مرتب هم تکرار می‌شود و در داخل و خارج بازتاب پیدا می‌کند. درباره این چیزها توضیح داده شود، هیچ مشکلی پیش نمی‌آید و به جایی برنمی‌خورد.

Share