با حضور دکتر نوبخت

تفاهمنامه توسعه اشتغال روستایی در قالب طرح تولید پوشاک در مناطق روستایی امضا شد

استاندار گیلان با بیان اینکه تعداد فعالان بخش صنایع دستی و فرش دستبافت از ۵ هزار نفربه بالای ۲۳ هزار نفر افزایش یافته است خاطرنشان کرد: باید برای حمایت از تولیدات داخلی تعرفه واردات ابریشم افزایش یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا مراسم امضای تفاهمنامه توسعه اشتغال روستایی در قالب طرح تولید پوشاک در مناطق روستایی با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر صنعت معدن و تجارت و استاندار گیلان مدیرعامل بانک کشاورزی، سازمان صنایع کوچک و شرکتهای صنعتی ایران و انجمن صنایع پوشاک ایران در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.

 دکتر نجفی در آیین امضای تفاهمنامه توسعه اشتغال روستایی در قالب طرح تولید پوشاک در مناطق روستایی با بیان اینکه متوسط سرمایه گذاری در هر استان ۶۸ میلیارد تومان است که ۹۰ درصد آن از محل تسهیلات بانکی تامین می شود گفت: دوره بازپرداخت این تسهیلات پنج ساله و نرخ سود آن ۹ درصد است که فرصت خوبی برای اشتغالزایی در مناطق روستایی فراهم می کند.

وی با اشاره به اینکه سرانه ایجاد اشتغال در کشور برای هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان است گفت: سرانه ایجاد اشتغال در پوشاک ۲۷ میلیون تومان است که نشان دهنده اهمیت اقتصادی این طرح برای ایجاد اشتغال در گیلان است.

دکتر نجفی با اشاره به شاخص های اقتصادی و پتانسیل های گیلان در بخش نساجی گفت: باتوجه به اینکه این طرح بصورت پایلوت تابستان امسال در گیلان امضا شد اقدامات اولیه برای ایجاد شرکتهای توسعه پشتیبان و کارگاه های روستایی در نواحی صنعتی منتخب انجام شده است.

وی گفت:گیلان پیشینه قوی در صنعت نساجی دارد اما این صنعت در دو دهه اخیر با مشکلاتی در استان مواجه شد که  از همه ظرفیت های موجود برای شکوفایی آن بهره گرفته ایم.

دکتر نجفی افزود: سرمایه گذاری در صنعت نساجی علاوه بر تأمین سهم بزرگی از اشتغال، ارزش افزوده فراوانی در بر دارد و مانع از خروج ارز به دلیل واردات پوشاک می شود.

استاندار گیلان افزود:همچنین اجرای این طرح موجب ایجاد فرصتهای صادراتی می شود.

وی گفت: یکی از مشکلات بخش نساجی در استانها از جمله در گیلان نداشتن شبکه توزیع و فروش قوی است که باتوجه به حضور انجمن پوشاک ایران و هاکوپیان در این تفاهم نامه این مشکل برطرف خواهد شد.

استاندار گیلان با بیان اینکه تعداد فعالان بخش صنایع دستی و فرش دستبافت از ۵ هزار نفربه بالای ۲۳ هزار نفر افزایش یافته است خاطرنشان کرد: باید برای حمایت از تولیدات داخلی تعرفه واردات ابریشم افزایش یابد.

Share