شور و شوق مردم برای پاسداشت برنج / جشنواره «سبز جوکول» برگزیدگان خود را شناخت
اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا دبیر دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری سبز جوکول گفت: در بخش عکس نفر اول از ساری, نفر دوم از گرکان و نفر سوم از رشت بوده و یک نفر نیز از انزلی توسط دبیرخانه برگزیده شد.
اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا اختتامیه دومین دوره جشنواره فرهنگی و هنری «سبز جوکول» پنجشنبه ۲۸مرداد با معرفی برگزیدگان مسابقات سه گانه و تجلیل از کشاورزان نمونه در فاز تجارت و گردشگری منطقه آزاد انزلی به پایان رسید.(گزارش تصویری)
در حاشیه این مراسم مهدی کاظمیان دبیر دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری سبز جوکول منطقه آزاد انزلی در گفتگو با دیارمیرزا در خصوص اهداف برگزاری این جشنواره اظهار کرد: این جشنواره فرهنگی هنری در راستای ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی و برای تبلیغ برنج مهمترین محصول کشاورزی گیلان برگزار شده است.
وی افزود: این جشنواره در سه بخش مسابقه عکاسی از مراحل کاشت, داشت و برداشت برنج, مترسک سازی شالیزار و آشپزی برگزار و خوشبختانه با استقبال خوبی همراه بود.
کاظمیان در مورد میزان آثار ارسال به دبیرخانه جشنواره گفت: در بخش عکاسی ۴۵۲ نفر از سراسر کشور شرکت کردند که ۱۳۹۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد و اساتید برجسته عکاسی این بخش را داوری کردند.
دبیر دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری سبز جوکول افزود: در بخش عکس نفر اول از ساری, نفر دوم از گرکان و نفر سوم از رشت بوده و یک نفر نیز از انزلی توسط دبیرخانه برگزیده شد.
کاظمیان در پایان با ابراز خرسندی از استقبال مردم از مراسم اختتامه گفت: با توجه به گردشگری بودن منطقه آزاد انزلی شاهد استقبال خوبی بوده ایم و از سوی دیگر نمایشگاه جانبی محصولات برنج نظیر صنایع دستی, مراسم آئینی سنتی توسط هنرمندان و اجرای موسیقی فولکولور نیز غنای بیشتری به جشنواره بخشیده است.

دیدگاه