دبیر مجمع نمایندگان گیلان: غنیسازی ۵درصد مشکلات علمی و رآکتورهای کشور را حل میکند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،با اشاره به دستاوردهای مذاکرات تیم اعزامی به ژنو، اظهار کرد: با توجه به تدابیرمقام معظم رهبری، زحمتهای کشیده شده در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و دولتهای گذشته و همچنین همراهی مجلس شورای اسلامی، تیم مذاکره کننده ما توانست گامهای بسیار مناسبی را بردارد. وی با اشاره به رهنمودهای […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،با اشاره به دستاوردهای مذاکرات تیم اعزامی به ژنو، اظهار کرد: با توجه به تدابیرمقام معظم رهبری، زحمتهای کشیده شده در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و دولتهای گذشته و همچنین همراهی مجلس شورای اسلامی، تیم مذاکره کننده ما توانست گامهای بسیار مناسبی را بردارد.
وی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در ارتباط با استفاده صلح آمیز هستهای، افزود: در درجه نخست با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری نسبت به اینکه خط قرمز ما رفتن به سمت سلاح هستهای است جمهوری اسلامی ایران توانست یک شفافسازی بسیار خوبی برای غرب انجام دهد و غرب با توجه به جایگاه رهبری درکشور باور دارد که ایران هیچگاه به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای نیست.
دبیر مجمع نمایندگان گیلان تصریح کرد: ایران در چارچوب قوانین NPT در فعالیت صلح آمیز هسته ای گام برداشته است ولی با این وجود غرب مغرضانه راه تحریم را در پیش گرفت که با تمام این تفاسیر، این تهدیدها و تحریمها برای ما تبدیل به فرصت شد و ما امروز دارای دانش هستهای بومی هستیم.
قربانی دستاوردهای تیم مذاکرهکننده را مناسب دانست و گفت: الحمدالله ما چیزی را از دست ندادیم و این تفاهم نامهای که امضا شد یک حرکت رو به جلو بود و توانستیم هم غنیسازی مان را داشته باشیم، و هم اینکه هیچگونه تحریم دیگری علیه ما اضافه نشود.
وی افزود: بسیاری از داراییهایمان را آزاد کنیم که البته نیازمند این است در مقابل زیادی خواهیهای بسیاری از قدرتهای استکباری یک مقدار مقاومت هم نشان دهیم و در مقابل اینها کمر خم نکنیم و بتوانیم جایگاهمان را در آژانس بینالمللی و مباحث بینالمللی داشته باشیم.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر با اشاره به جایگاه ایران در زمینه دانش هستهای تصریح کرد: امروز ایران یک کشور هستهای است و با توجه به راه اندازی سانتریفیوژها و رآکتور آب سنگین و رآکتورتهران ، امروز ما صاحب دانش هستهای شدهایم و غرب و۱+۵ و آژانس باید این را بپذیرد که ایران به جرگه کشورهای دارای دانش هستهای پیوسته است که غربیها هم این موارد را پذیرفتند و در مذاکرات اخیر به حق غنی سازی تا پنج درصد ایران احترام گذاشتند.
قربانی به توافقهای حاصله در مذاکرات از قبیل رفع تحریم در بخشهای پزشکی، داروها و تأمین رآکتور تهران که نیازمند سوخت ۵ درصد است اشاره کرد و گفت :از امتیازات گرفته شده میتوان به رفع سرمایههای بلوکه شده، رفع تحریمهای پتروشیمی، بحث واردات قطعات خودرو و هواپیما اشاره کرد و اینکه آنها متحد شدهاند که به ما تحریمهای دیگری اضافه نکنند.
وی خاطرنشان کرد: امروز غنی سازی پنج درصد، مشکلات علمی و رآکتورهای کشور را تأمین خواهد و ما هم اکنون نیاز به سوخت۲۰ درصد نداریم و این مذاکرات یک حرکت گام به جلو است و امیدواریم که گام مثبتی در برای برطرف شدن فشار اقتصادی باشد که گریبان مردم را گرفته عمده مشکل جامعه و مردم ما محسوب میشود.
دبیر مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به سابقه غرب به ویژه رژیم صهیونیستی و آمریکا و سیاستهای مداخله جویانه و جنگ طلبانه آنها، اظهار کرد: در من مقداری به این تفاهمنامه با تردید مینگرم چون فشارهای اسراییل و جنگ طلبی کشورهایی همچون امریکا و سیاستهای آنان هرگز این اجازه را نمیدهد تا پایبند این تفاهم باشند تا آنجایی که این مذاکرات واکنش و خشم نتانیاهو را در برداشت و از این مذاکرات به عنوان بزرگترین اشتباه تاریخی غرب یاد کرد که البته اینها دارند طبل توخالی جنگ خودشان را صدا میدهند و هرگز نمیتوانند پیشرفت دانشمندان ما را ببینند .
وی با بیان اینکه نباید به غربیها اطمینان کرد، گفت: به غربیها اعتماد ندارم و باید دستگاه دیپلماسی و وزارت خارجه ما هوشمندانه و با درایت با این قضیه برخورد کنند تا نسبت به زیادهخواهیهای فردای این کشورها تدبیر لازم را بیاندیشد و تفاهمنامه هستهای تلاش مثبتی بود که خواب آرام را از نتانیاهو گرفت.
ایرج ندیمی، محمد مهدی رهبری املشی،غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی،محمدحسین قربانی ،حسن تامینی،جابرکوچکی نژاد،مهردادلاهوتی،ناصرعاشوری،حمیدرضاخصوصی،حسن خسته بند،محمود شکری،صفرنعیمی رز،عطالله حکیمی
دیدگاه