چرا پخش برنامه تبلیغاتی عارف از سیما نیمه‌کاره قطع شد؟

به گزارش دیار میرزا محمدرضا عارف کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری اولین برنامه تبلیغاتی خود را از ساعت ۲۳:۳۰ در شبکه جام جم با پاسخ به سوالات ایرانیان مقیم خارج از کشور آغاز کرد ولی پس از حدود ۲۰ دقیقه یکباره برنامه قطع و سخنان حجت‌الاسلام محسن قرائتی در باره موضوع انتخابات و اینکه نباید […]

چرا پخش برنامه تبلیغاتی عارف از سیما نیمه‌کاره قطع شد؟

به گزارش دیار میرزا محمدرضا عارف کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری اولین برنامه تبلیغاتی خود را از ساعت ۲۳:۳۰ در شبکه جام جم با پاسخ به سوالات ایرانیان مقیم خارج از کشور آغاز کرد ولی پس از حدود ۲۰ دقیقه یکباره برنامه قطع و سخنان حجت‌الاسلام محسن قرائتی در باره موضوع انتخابات و اینکه نباید به هرکسی رای داد روی‌ آنتن رفت! شبکه جام جم در زیرنویسی اعلام کرد که پخش مجدد این برنامه دقایقی دیگر از سر گرفته می‌شود. اما تا ساعت مخابره خبر، هیچ خبری از ادامه مصاحبه با آقای عارف نشده است. و ظاهرا پخش اولین برنامه کاندیدای نزدیک به اصلاح‌‌طلبان دچار مشکل شده است. محور صحبت‌های دکتر عارف در ۲۰ دقیقه اول برنامه به شرح زیر بوده است:

* هدفم از کاندیداتوری پیشرفت کشور است و می‌خواهم کشور را به اهداف چشم انداز هدایت کنم.
* با سند چشم‌اندازی که داریم تلاشمان این باشد تا با برنامه‌ریزی دقیق و عملی کشور را در جهت افق چشم‌انداز هدایت کنیم.
* برنامه‌های عملیاتی‌ام را در ۲۲ فصل تنظیم کرده‌ام.
* تلاش کنیم از همه امکانات برای ارتقای جایگاه کشورمان استفاده کنیم.
* ۴ میلیون ایرانی خارج از کشور داریم که سفیران فرهنگی ما هستند. باید از دیپلماسی فرهنگی و علمی برای ارتباط با کشورها استفاده کنیم.
* تلاش کنیم منازعات سیاسی بین کشورها را از مسائل دیگر جدا کنیم.
* آقای خاتمی مبتکر گفتگوی تمدن‌ها بود و آقای هاشمی روابط حسنه و دیرینه با کشورهای خارجی داشته از هر دو این بزرگوار استفاده می‌کنیم.
* اطمینان می‌دهیم حمایت حداکثری از سرمایه ایرانیان خارج از کشور خواهیم داشت.
* از یکی از نخبگان کشور که از خارج به ایران برگشته بود در آزمون گزینش پرسیده‌اند شما  در سال ۸۸ به چه کس رای داده‌ای!؟ این یعنی دخالت در جزیی ترین مسائل شخصی مردم.
* در رابطه با اشتغال برنامه‌های جدیدی را طراحی کرده‌ایم تا یک میلیون فرصت شغلی ایجاد می‌کنیم و اولویت جذب کار را به متخصصین می‌دهیم.
* طرح گسترش صنعت گردشگری را طراحی کرده‌ایم که اگر اجرا شود ۲۰۰ هزار فرصت شغلی از این طرح ایجاد می‌شود.
* طرح ارتقای جایگاه فناوری اطلاعات را داریم تا تولیدات علمی را به ثروت تبدیل کنیم.
* سالانه ۵۰ میلیارد دلار سرمایه از کشور خارج می‌شود. باید برای جذب نخبگان و متخصصان برنامه ریزی کنیم. نباید با نخبگان برخورد نامناسب صورت گیرد.
* جذب سرمایه‌ ایرانیان خارج از کشور جزو برنامه‌های جدی من است. ما اطمینان می‌دهیم که حمایت حداکثری را از سرمایه‌ آنها داشته باشیم.
* الان نسبت استاد به دانشجو در کشور وضعیت خوبی ندارد. باید تولیدات علمی کشور را به ثروت تبدیل کنیم. متاسفانه در برخی بخش ها مانند فرهنگ، نگاه امنیتی حاکم شده است
* ما نیاز به سینما و تئاتر پویا داریم. البته همه باید در چارچوب قانون عمل کنند. سازمان های مردم نهاد مانند خانه سینما و خانه هنر و خانه موسیقی باید حمایت شود.
* الان در کشور ما نشر وضعیت خوبی ندارد. باید به طور جدی موضوع نشر را در دستور کار قرار دهیم و مطبوعات و کتاب مورد حمایت قرار گیرند. وی ادامه داد: با قدرت بالا و سعه صدر زمینه جذب متخصصان را فراهم خواهیم کرد. معاون اول دولت اصلاحات درباره سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور اظهار داشت: ما برنامه‌های خوبی برای جذب سرمایه ایرانیان خارج از کشور داریم و حمایت حداکثری از آنها خواهیم کرد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره اشتغال گفت: برنامه‌های جدیدی برای ایجاد اشتغال طراحی کرده‌ایم به طوری که یک میلیون فرصت شغلی در سال ایجاد خواهد شد چرا که اکنون نرخ بیکاری به خصوص فارغ‌التحصیلان بیکار در کشور بالا است، لذا اولویت اشتغال با متخصصان دانشگاهی است.

عارف افزود: با طراحی طرح گسترش صنعت گردشگری تلاش خواهیم کرد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم. وی ادامه داد: ارتقاء جایگاه فناوری اطلاعات جزء برنامه‌های ماست تا تولیدات علمی در کشور را به ثروت تبدیل کنیم. کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ۴.۵ میلیون دانشجو در کشور وجود دارد اما نسبت استاد به دانشجو در وضعیت خوبی نیست. معاون اول دولت اصلاحات با اشاره به اینکه فرهنگ از اولویت‌های ماست، گفت:‌ تصدی‌گری دولت در این بخش باید کاهش یابد و حمایت حداکثری جای آنرا بگیرد.

عارف بیان کرد: ما باید سهم فرهنگ را از تولید ناخالص داخلی افزایش دهیم و با کاهش دخالت دولت در این حوزه آنرا به نهادهای فرهنگی محول کنیم. در بخش فرهنگی نگاه و دخالت امنیتی حاکم شده است و ما نیاز به سینما و تئاتر پویا داریم تا هنرمندان بتوانند در چارچوب قوانین مصوب فعالیت کنند.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: برای توسعه فرهنگ تشکیل سازمان‌های مردم نهادی مانند خانه سینما،‌خانه هنر و خانه موسیقی باید مورد حمایت قرار گیرد.
معاون اول دولت اصلاحات با اشاره به اینکه وضعیت نشر و انتشار در کشور خوب نیست، گفت: ما باید به طور جدی این موضوع را در دستور کار قرار دهیم چرا که امروزه هم تنوع آثار و هم تیراژ آنها محدود است.  عارف افزود: کتاب و مطبوعات باید مورد حمایت قرار گیرد و داشتن قانون نشر و کتاب از برنامه‌های ماست تا نویسندگان و ناشران با اطمینان خاطر فعالیت‌شان را دنبال کنند و دغدغه‌هایی که امروز در این حوزه وجود دارد را نداشته باشند.

Share