دکتر قربانی:توسعه گردشگری در استان گیلان مطلوب نیست

به گزارش دیار میرزا :نماینده مردم آستانه اشرفیه و عضو مجمع نمایندگان گیلان در دوره نهم مجلس شورای اسلامی، وضعیت توسعه گردشگری در این استان مطلوب ندانست. محمد حسین قربانی پنجاه در دیدار با جمعی از مردم آستانه اشرفیه درباره ارزیابی خود از وضعیت توسعه گردشگری در گیلان، اظهار کرد: گیلان به نسبت داشتن ظرفیت‌هایی […]

به گزارش دیار میرزا :نماینده مردم آستانه اشرفیه و عضو مجمع نمایندگان گیلان در دوره نهم مجلس شورای اسلامی، وضعیت توسعه گردشگری در این استان مطلوب ندانست.

محمد حسین قربانی پنجاه در دیدار با جمعی از مردم آستانه اشرفیه درباره ارزیابی خود از وضعیت توسعه گردشگری در گیلان، اظهار کرد: گیلان به نسبت داشتن ظرفیت‌هایی از جمله محیط، فضا و بستره‌های آماده‌ای که که در آن وجود دارد، نسبت به استانهای دیگر همجوار عقب هستیم.

به گفته وی استانهای همجوار گیلان شامل: گلستان، اردبیل و مازندران آن‌ها بهتر توانستند ازفضای گردشگری موجود استفاده و محیط را برای جذب گردشگران آماده و فضای ادارای را جهت سرمایه گذاران مهیا کنند.ghorbani22

این مسئول از جمله مهم‌ترین عوامل عدم توسعه گردشگری گیلان را کمبود هتلینگ، پلاژ‌ها در سواحل، استفاده نکردن بهینه از جنگل‌ها و معرفی نکردن درست جاذبه‌های گردشگری این استان به گیلانیان در قالب بولتن، مطبوعات رسانه عنوان کرد.

قربانی پنجاه، اذعان کرد: وجود این گونه مشکلات در گیلان دست به دست هم داده که شاخص خوبی در بخش گردشگری این استان نداشته باشیم، علی رغم اینکه تلاشهایی برای توسعه آن صورت گرفته و جای تقدیر و تشکر نیز دارد، اما خیلی بهتر از این‌ها می‌توانستیم فضای گردشگری را مهیا کنیم.

وی از جمله فضاهای گردشگری گیلان را ماسوله، دیلمان و آستانه اشرفیه ذکر و تاکید کرد: مناطق بوجاق و بندر کیاشهر شهرستان آستانه اشرفیه بسیار بی‌نظیر در کشور برای معرفی آن باید اطلاع رسانی بشود و هم فضایی ایجاد بکنیم که گردشگران وقتی وارد منطقه می‌شود دارای امکاناتی از جمله هتلینگ برای استراحت وغیره خود داشته باشد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان دوره نهم مجلس شورای اسلامی با ابراز ناخرسندی از اینکه نتوانستیم به نحوه شایسته زیر ساخت‌ها را برای جذ ب گردشگران مهیا بکنیم و به دنبال آن توریست جذب بشوند، تصریح کرد: بزرگ‌ترین مشکل گیلان در جذب گردشگران، هتلینگ است.

قربانی پنجاه، تاکید کرد: زمینه ساخت هتلینگ در گیلان خیلی برای دولنت امکان سرمایه گذاری فراهم نیست و و لازمه آن این است؛ استانداری گیلان فرمان داری‌ها، شهرداری‌ها و محیط زیست، میراث فرهنگی و گردشگری بستر‌ها را برای جذب سرمایه گذاران جهت ساخت هتل، مسافر خانه، پلاژ و ویلا فراهم و دست به دست هم بدهند یک مدیریت واحد و منسجم داشته باشند.

وی معتقد است هر چه قدر محیط برای جذب سرمایه گذاران بخش گردشگری گیلان فراهم‌تر باشد، به طور یقین سرمایه گذاری خواهد کرد و مسافر هم ببیند امکانات هتلینگ برای او در این استان فراهم شده، شاهد مسافرت وجذب بیشتر گردشگران خواهیم بود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس، در خصوص عملکرد اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری گیلان در توسعه بخش گردشگری بیان داشت: علی رغم اینکه مدیران اداره کل میراث فرهنگی گیلان تلاشهایی در این زمینه ولی من خیلی مطلوب ارزیابی نمی‌کنم.

قربانی پنجاه، یاد آور شد: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری گیلان با مشکل بودجه، تامین و تخصیص اعتبار مواجه هستند ولی توسعه بخش گردشگری گیلان نیازمند قدرت چانه زنی بالا و تعامل هستند تا بتوانند بودجه‌های بیشتری را جذب بکنند.

وی ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری گیلان به دلیل کم بود بودجه نتوانسته آن طور باید و شاید در زمینه توسعه گردشگری استان موفق باشند و برای اینکه این اداره کل بتواند موفق باشد باید فضایی را از نظر زدودن بروکراسی اداری با استانداری و نهادهای دیگر برای سرمایه گذاری بیشترمهیا کند.

این مسئول، در پایان تاکید کرد: گیلان، سیلاب جذب بیشتر گردشگران را دارد ولی سهم این استان از جذب گردشگران چه قدر است و از سوئی دیگر از پتانسیل‌های بالقوه آن در توسعه بخش گردشگری جذب توریست استفاده مطلوب و موفقیت آمیز نبوده است.

Share