اعلام آمادگی یک شرکت ایرانی برای سرمایه گذاری در پروژه راه آهن رشت – آستارا
رضائیان اظهار کرد: یک شرکت بسیار قدرتمند ایرانی که در آذربایجان حضور دارد، اعلام آمادگی کرده که در پروژه راه آهن رشت – آستارا سرمایه گذاری کند و بابت سرمایه گذاری هم پولی نمی خواهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، قاسم رضاییان رئیس اتاق بازرگانی گیلان در حاشیه دیدار آندری وادوف سرکنسول روسیه در رشت در دیدار با استاندار گیلان در رابطه با راه آهن رشت به آستارا اظهار کرد: یک شرکت بسیار قدرتمند ایرانی که در آذربایجان حضور دارد، اعلام آمادگی کرده که در پروژه راه آهن رشت – آستارا سرمایه گذاری کند و بابت سرمایه گذاری هم پولی نمی خواهد و تاکید کرده در تابستان اگر گاز اضافه داشتیم به این شرکت گاز بدهیم که این مورد استقبال آقای استاندار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه گیلان استان معین ایران و روسیه است، تصریح کرد: باید یک شورای راهبردی تشکیل بدهیم که در این شورای راهبردی تمام مشکلات و معضلات بررسی و امور تجارت بین تجار ایرانی و تجار روسی تسهیل شود.
رضاییان با قدردانی از اقدامات استاندار پیشین گیلان و محمدیان معاون هماهنگی امور اقتصادی درباره گمرک آستارا اظهار کرد: خیلی روال بهتر شده ولی خوب هنوز ایده آل نشده و امیدواریم که این مسیر تداوم پیدا کند و برای احداث زیرساختها از روسیه و جمهوری آذربایجان کمک گرفته شود.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان به رشد ۱۶ درصدی آمار صادرات نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: این برای ما ایدهآل نیست با توجه به اینکه کشور ایران و روسیه هر دو مورد تحریم کشورهای استکباری قرار گرفتند انتظار ما خیلی بیشتر از اینهاست و پیش بینی تجارت واقعی بین ایران و روسیه باید از مرز ۱۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کند.
رضائیان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد دریامحور گفت: با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و کشتیرانی خزر نشستهای زیادی داشتیم با توجه به اینکه بهترین چاله آبی نسبت به امیرآباد در بندر کاسپین داریم به دنبال کشتی رو – رو هستیم.
وی افزود: اتصال ریل به بندر کاسپین فرصت مناسبی است و با تکمیل زیرساختها شاهد افزایش مراودات خواهیم بود.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان با تاکید بر لزوم جزیره ای عمل نکردن در حوزه اقتصادی گفت: حاکمیت بر لزوم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تاکید دارد و همه به این نتیجه رسیده اند که بخش اقتصادی باید تقویت شود.
رضاییان افزود: استان گیلان قطب کشاورزی است و در کریدور شمال جنوب قرار گرفته و عمده کالاهای سراسری کشور معمولا از مرز گیلان خارج می شوند که فرصت مناسبی برای توسعه اقتصادی گیلان است.
دیدگاه